Ultimele articole adugate

FRITZ!Box 6850 5G
» Citeste mai departe
Sa va simtiti in siguranta acasa!
In aceasta lume moderna si aflata in continua miscare, securitatea este mai importanta ca niciodata. In momentul de fata, produsele de siguranta si securitate fac parte din industria care se dezvolta cel mai rapid în lume. Aproape zilnic auzim la stiri despre daune sau pierderi aparute din cauza lipsei de securitate sau a problemelor aparute in produsele de securitate. Ghinioanele si pericolele nu vin niciodata invitate, de fapt, ne prind cu garda jos mereu. De aceea e important sa...
» Citeste mai departe
Cum să rămâi în siguranță pe rețelele wireless
Wireless LAN este standardul de transmisie în rețeaua de domiciliu și este mult mai convenabil decât o grămadă de cabluri sau fire împrăștiate prin fiecare încăpere. Am adunat în acest articol câteva sfaturi și trucuri pentru a te ajuta să te bucuri de această libertate în siguranță.
» Citeste mai departe
Te simți în siguranță pe internet?
Într-o lume cu atât de multe primejdii care ne pândesc fizic, sunt tot atâtea amenințări în mediul virtual, hoții de buzunare de ieri au devenit hackerii de azi, dornici să pună mâna pe orice bucată de informație lași la vedere în mediul online. Articolul de mai jos, scris chiar de un specialist în securitate cibernetică, prezintă cum funcționează aceste atacuri, dar și cum te poți proteja.
» Citeste mai departe
6 tendințe pentru case inteligente în 2020
» Citeste mai departe
Stiftung Warentest: triplu succes pentru FRITZ!Box
» Citeste mai departe
Homematic IP la birou
Multe companii se confruntă în prezent cu provocarea de a reduce costurile de funcționare pe termen lung - nu este o sarcină ușoară atunci când costurile cu energia continuă să crească. Lucrările de renovare complexe, costisitoare și, mai presus de toate, consumatoare de timp nu sunt o opțiune pentru majoritatea companiilor.
» Citeste mai departe
Găsește cea mai bună poziție pentru dispozitivele wireless
» Citeste mai departe
1 - 2 - 3

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Securitate Cibernetica
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3