Economisește energie și bani cu FRITZ!Box și FRITZ!DECT 301

Ai vrea să economisești costurile cu încălzirea, dar în același timp să crește confortul casei? Un FRITZ!Box și un termostat inteligent pentru radiator sau calorifer FRITZ!DECT 301 sunt soluția ideală. Setează convenabil temperatura camerei folosind funcția de programare, asigurându-te că în camera de zi atmosfera este frumoasă și confortabilă la momentul potrivit și că temperatura în baie este plăcută când te pregătești dimineața pentru o nouă zi.

În acest articol ne propunem să îți oferim sfaturi despre cum poți economisi bani și proteja mediul înconjurător cu planurile automate de încălzire.


Control inteligent al temperaturii încăperilor pentru confort suplimentar

Un FRITZ!Box cu stație de bază DECT și termostatul FRITZ!DECT 301 sunt combinația perfectă pentru controlul inteligent al temperaturii. FRITZ!Box acceptă până la douăsprezece termostate de comandă pentru radiatoare/calorifere, pe care le poți conecta la FRITZ! Box prin simpla apăsare a unui buton și le poți instala pe calorifere sau radiatoare în câțiva pași simpli.

Economisește costurile de încălzire cu programele individuale

Poți economisi costurile de încălzire prin stabilirea unui program individual. Poți utiliza interfața de utilizator FRITZ!Box pentru a seta când dorești să se activeze temperatura dorită și când temperatura ar trebui să fie mai mică - individual pentru fiecare cameră. Faza de preîncălzire a încălzirii adaptive asigură atingerea temperaturii dorite la ora prestabilită.

Asta înseamnă că dormitorul poate fi la temperatura potrivită noaptea, iar baia poate fi caldă la primele ore, pe când în timpul zilei sau când nimeni nu este acasă, FRITZ!DECT 301 scade automat temperatura la temperatura de repaos. Chiar la timp pentru când familia ajunge acasă, camera dvs. de zi este frumoasă și caldă. Acest control automat al caloriferelor de acasă economisește până la 30% din costurile de încălzire.

Detectarea unei ferestre deschise este ingenioasă: FRITZ!DECT 301 detectează când deschizi fereastra pentru aerisire și închide supapa de încălzire astfel încât să nu se irosească energie - funcția rămâne activă timp de 5, 10 sau 15 minute.

Acasă și în deplasare: controlează temperatura

Cu aplicația FRITZ!App Smart Home, ai o privire de ansamblu asupra termostatului de calorifer FRITZ!DECT 301 - atât acasă, cât și când ești în deplasare. Acest lucru permite accesarea FRITZ!App Smart Home în siguranță în orice moment și reglarea setărilor de control.

Puncte bonus inteligente

Modul Boost: Prin simpla apăsare a unui buton, FRITZ!DECT 301 începe să încălzească, astfel încât încăperea să se încălzească rapid - ceea ce este util mai ales dacă ajungi acasă mai devreme decât era planificat.

Vacanță: introdu datele vacanței în interfața FRITZ!Box și FRITZ! Smart Home se asigură automat că temperatura nu scade prea brusc și prea mult, protejând caloriferele de calcar și îngheț. Și când te întorci acasă, totul va fi cald și confortabil.

Grupuri de încălzire: Ai mai multe radiatoare sau calorifere într-o singură cameră? Definește toate termostatele de calorifer FRITZ!DECT 301 din acea încăpere ca grup de încălzire și ele își vor sincroniza automat setările comune.

Protecție anti-calcar: FRITZ!DECT 301 protejează supapa radiatorului împotriva acumulării de calcar prin deschiderea și închiderea regulată a acesteia pentru intervale scurte de timp.

Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica