FRITZ!Box și cloud gaming à la Google Stadia


Cloud gaming este la mare modă acum, iar Google Stadia este doar începutul. Un PlayStation, Xbox sau un computer puternic fac orele de jocuri video distractive. Cu cloud gaming, FRITZ!Box se asigură că ai o experiență de joc senzațională, indiferent de locul în care te afli: pe canapea, în curte sau la birou. Cum funcționează cloud gaming? Și de ce este FRITZ!Box unul dintre routerele de top pentru jocuri video? Citește mai departe pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări și multe altele.

Cum funcționează cloud gaming?

Cloud gaming rulează jocurile pe serverele la distanță din centrul de date al furnizorului, nu pe consola sau computerul utilizatorului. Controlerul jocului trimite comenzile de control către serviciul de cloud gaming, care transmite imaginea și sunetul jocului direct pe dispozitiv.

Aceasta prezintă mai multe avantaje: în centrul de date, serverele puternice procesează graficele jocului, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să investească în echipamente scumpe pentru a se bucura de o grafică de ultimă generație. Astfel, cloud gaming asigură o experiență de joc stabilă, chiar dacă ai un notebook sau un computer mai puțin puternic, rulând precum și pe un televizor inteligent sau smartphone. Pe lângă Google Stadia, mai multe alte servicii concurează acum pentru clienți: PlayStation Now de la Sony sau GeForce NOW de la Nvidia.

FRITZ!Box e pregătit!

Cloud gaming are cerințe mari pentru conexiunea de internet și rețeaua de domiciliu. Acest lucru face ca FRITZ! Box să fie cea mai bună alegere pentru distracția jocurilor video cu Stadia & co.

FRITZ! Box procesează eficient și rapid traficul de date. Datorită LAN-ului wireless puternic, datele de cloud gaming ajung pe dispozitivul jucătorului fără întârzieri vizibile. Dacă mai mult de un jucător este activ în LAN-ul wireless în același timp, conexiunile LAN gigabit ale FRITZ!Box asigură accesul tuturor la distracția jocurilor video fără nici o întârziere.

Indiferent dacă ești conectat la internet prin cablu LAN sau Wireless LAN, FRITZ!Box se asigură că te poți bucura de jocuri fără întârzieri prin serviciile de cloud gaming: jucătorii se pot bucura de grafică 4K cu HDR și 60 de cadre pe secundă cu un incredibil sunet Ambiental 5.1.

Internet rapid pentru o grafică de top.

Cloud gaming se bazează pe conexiuni de internet rapide și stabile. Diferiți furnizori au cerințe diferite, de la 5 Mbit/s pentru PlayStation Now până la 50 Mbit/s pentru MagentaGaming. Dacă vrei să joci în rezoluție 4K, Google Stadia necesită 35 Mbit / s. Următoarele se aplică tuturor furnizorilor: o conexiune mai rapidă înseamnă o rezoluție mai mare și o grafică mai detaliată.

O conexiune la internet cu 50 Mbit / s are sens dacă dorești cea mai înaltă calitate clud gaming, în timp ce conexiunea încă mai are rezerve pentru apeluri telefonice și navigare pe web. Imediat ce mai multe persoane încep să folosească rețeaua, este posibil să fii nevoit să închei jocul mai devreme decât ți-ai planificat. În prezent, există conexiuni cu 100 Mbit / s și mai mult, datorită tehnologiei DSL, cablu TV sau fibră optică - ceea ce este disponibil depinde totuși de zona locală.

FRITZ!Box: numărul unu pentru (cloud) gaming

Cloud gaming este o tehnologie nouă, care oferă deja o mulțime de posibilități interesante: canapeaua, curtea din spate sau chiar biroul sunt acum locuri ideale pentru a te juca titlurile preferate datorită cloud gaming. De asemenea, nu mai sunt costuri pentru un computer special de gaming.

FRITZ!Box este routerul de joc ideal pentru PlayStation, Xbox sau PC.

FRITZ!Box: numărul unu pentru (cloud) gaming
Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica