Telemunca e mai eficientă cu produsele Fritz!


Ești freelancer, ai de finalizat un proiect în liniște și pace, ai de așteptat o livrare importantă sau un instalator la reparații sau a apărut o situație urgentă: există o mulțime de motive pentru a lucra de acasă. Pentru a te asigura că ești disponibil pentru a răspunde la e-mailuri de la colaboratori, pentru a face apeluri sau pentru a participa la conferințe video va trebui să ai o conexiune stabilă și fiabilă cu compania sau biroul. Nicio problemă cu produsele FRITZ!

Acces securizat la informațiile companiei

Un VPN este recomandat pentru accesarea anumitor servere sau site-uri web. Un VPN (rețea privată virtuală) redirecționează traficul prin serverele proprii, oferind acces la fișierele și resursele companiei. Prin VPN este posibilă utilizarea aplicațiilor și programelor necesare pentru desfășurarea muncii sau pentru efectuarea apelurilor telefonice interne – poți suna cu ușurință colegul prin apelarea extensiei numărului de telefon, la fel cum ai face în mod normal dacă ați fi amândoi la birou. Acest lucru este practic, economisind timp, dar și aliminând costurile implicate în devierea apelurilor.

Dacă angajatorul folosește un FRITZ!Box, o conexiune la VPN-ul companiei poate fi stabilită fie prin intermediul propriului FRITZ!Box, fie direct de pe dispozitivele necesare pentru lucru. Fritz!Box poate crea propriul VPN direct, prin descărcarea și instalarea software-ului „FRITZ! VPN”, care este un client VPN. Acesta trebuie instalat pe computerele și laptopurile de pe care dorești să accesezi gateway-ul FRITZ!Box sau VoIP printr-o conexiune VPN.

Descarcare: https://en.avm.de/service/vpn/overview/

Pe de altă parte, utilizarea soluțiilor VPN de la alți producători nu necesită, de regulă, nicio setare suplimentară în FRITZ!Box.

Dacă conexiunea la Internet utilizată în scopuri comerciale trebuie facturată separat, FRITZ!Box poate stabili o a doua conexiune la Internet pe aceeași linie folosind PPPoE passthrough (Point to Point Protocol over Ethernet - protocol punct la punct prin Ethernet):

Mulți furnizori de servicii de internet taxează suplimentar pentru stabilirea conexiunilor de internet suplimentare. Informații despre eventuale taxe pot fi obținute de la furnizorul de servicii de internet.

Cerințe / Restricții pentru PPPoE

FRITZ!Box trebuie să-și stabilească propria conexiune la internet. Furnizorul de servicii la internet trebuie să permită mai multe conexiuni PPPoE.

Notă: Unii furnizori de servicii de internet permit stabilirea unei singure conexiuni PPPoE.

Setările globale de filtrare ale FRITZ!Box din „Internet > Filters> Lists” se aplică tuturor conexiunilor de internet PPPoE.

Notă: Toate instrucțiunile de configurare și setări de mai jos se referă la cel mai recent sistem de operare FRITZ!Os pentru FRITZ!Box.

Configurarea FRITZ!Box

1. Fă click pe „Internet” în interfața de utilizator FRITZ!Box.

2. Fă click pe „Account Information” din meniul „Internet”.

3. Fă click pe „ Change Connection Settings” și activează opțiunea „ Connected network devices are also allowed to establish their own internet connections (not recommended)”

4. Fă click pe „ Apply” pentru a salva setările.

Online în fiecare cameră

Pentru a rămâne concentrat atunci când lucrezi de la distanță, este important să găsești un colț liniștit în casă. Repetatoarele FRITZ!Repeater asigură o recepție Wi-Fi bună, chiar și în cele mai îndepărtate colțuri ale casei sau apartamentului. Dacă nu ai propriul birou, poate fi o idee bună să te deplasezi prin casă în diferite camere pe parcursul zilei.

Mesh steering integrat în produsele FRITZ! împiedică căderea semnalului Wi-Fi în astfel de situații: FRITZ!Box detectează schimbări în locația laptopului, iar conexiunea Wi-Fi a laptopului trece automat pe FRITZ!Repeater Vrei să îți verifici mailurile în bucătărie în timp ce pregătești cina? Nicio problemă cu FRITZ!.

Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica