FRITZ! Box și imaginile live: fii cu ochii pe casa ta de oriunde!

De pe canapea sau din întreaga lume

Cu un router wireless FRITZ!Box și o cameră IP ai echipa perfectă pentru a primi imagini live. Poți verifica aleea de acces a casei, în timp ce stai în camera de zi folosind dispozitivul FRITZ!Fon. Tot ce trebuie să faci este să configurezi ca imaginea live de pe camera IP să fie transferată pe telefon. FRITZ!Fon afișează apoi imaginea camerei ca o secvență de imagini fără sunet.

Un alt scenariu este sistemul de interfon care include camera. Dacă sună cineva la ușă, poți să te uiți la imaginile de pe FRITZ!Fon și să deschizi ușa cu o simplă apăsare de buton. Poți utiliza un sistem de interfon analogic sau IP cu o cameră IP simplă în acest scop. Pentru această constelație este important să fie acceptat formatul JPEG de cameră.

Configurarea imaginilor live de pe o cameră IP pentru FRITZ! Fon

Funcția de imagine live îți permite să urmărești ceea ce se întâmplă în fața camerei IP (cameră în rețea, cameră web) pe FRITZ!Fon. Pentru a o utiliza, trebuie să introduci adresa web (URL) a camerei IP cu tastele de pe FRITZ!Fon și să pornești funcția de imagine live pe FRITZ!Fon. Imaginea camerei este apoi afișată pe afișajul telefonului ca o secvență de imagini fără sunet.

 

Cerințe / restricții

  • Se utilizează un FRITZ!Fon cu afișaj color.
  • Camera IP înregistrează imagini în format de fișier MJPG / MJPEG, JPG / JPEG, PNG sau GIF.
  • Camera IP face ca imaginile să fie disponibile prin HTTPS, HTTP sau FTP.

Instalarea unui sistem de interfon în FRITZ! Box

În cazul în care intrarea în casă este echipată cu un interfon, poți conecta sistemul de interfon la sistemul de telefonie și pur și simplu utiliza telefonul pentru a acționa deschiderea ușii.

Toate instrucțiunile despre configurare și setări pot fi găsite în ghidurile FRITZ!Box.


Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica