Gonește intrușii cu succes folosind alarma de exterior cu semnal luminos și sirenă

Alarma de exterior cu semnal luminos și sirenă este o componentă esențială pentru toate sistemele de securitate. Un semnal de alarmă puternic auditiv și clar vizibil nu doar îi sperie pe intruși, ci îi și avertizează pe vecini de un potențial pericol, putând astfel apela rapid la ajutor. Cu sirena puternică de alarmă - în aer liber, Homematic IP oferă o protecție și mai bună pentru casă împotriva intrușilor. Aceasta are două difuzoare, precum și indicatoare LED puternice, care sunt activate de îndată ce sunt declanșați senzorii Homematic IP, precum detectoarele de mișcare sau contactele de fereastră.

Sirena de alarmă Homematic IP pentru aer liber se asigură că proprietarii casei se simt și sunt mai în siguranță. Datorită funcționării cu celule solare, precum și cu baterie, cablurile inestetice și greu de racordat sunt un lucru de domeniul trecutului. În timpul zilei și în zilele însorite este stocată suficientă energie astfel încât funcționarea să fie asigurată și noaptea și în zilele înnorate.

Sirena are un contact anti-sabotaj, care oferă securitate sporită prin identificarea timpurie a manipulării sau dezasamblării nedorite. Sirena rezistentă la intemperii poate fi acționată în mod constant wireless printr-o celulă solară în conexiune cu trei baterii reîncărcabile. Homematic IP asigură, de asemenea, funcționarea offline, astfel încât sirena să sune și în cazul în care conexiunea la internet nu reușește. Alarma este garantată chiar dacă alimentarea cu energie electrică a elementului central al sistemului, punctul de acces Homematic IP, este izolată.

Sirena de alarmă exterioară Homematic IP poate fi acționată prin intermediul punctului de acces Homematic IP împreună cu aplicația gratuită pentru smartphone, precum și prin intermediul unității centrale de control CCU2 / CCU3 pentru casă inteligentă.


Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica