Liniștea și siguranța în spațiul nostru personal

Cele mai importante sentimente în ceea ce privește căminul familiei sunt siguranța și liniștea. Știm că produsele noastre oferă ambele sentimente, cu minim efort. Puteți oferi familiei liniștea de care are nevoie prin integrarea sistemelor inteligente în căminul dumneavoastră. Astfel, cu toții veți avea liniștea necesară când vă aflați acasă că, indiferent de ce se întâmplă, cu toții sunteți în siguranță și confortabili tot timpul, dar și că totul este în regulă în casă, când nu sunteți acasă.

Alarma de fum detectează atunci când concentrația de fum din aer este crescută periculos de mult și declanșează alarma în caz de incendiu, ajutând la salvarea vieților. Alarma de umiditate este activată atunci când nivelul umidității dintr-o încăpere depășește o anumită valoare sau când temperatura camerei scade sub o valoare specificată, ajutând la păstrarea umidității optime în casă, dar și prevenind formarea mucegaiului și daunele scumpe cauzate de îngheț.

Pentru a le oferi proprietarilor casei liniștea necesară că totul e în regulă acasă chiar și atunci când aceștia se află pe cealaltă parte a lumii, Homematic IP vine și cu alte opțiuni. În plus față de produsele special dedicate siguranței și securității, reglarea automată a obloanelor și jaluzelelor active sporește securitatea casei, facând-o să arate locuită.

 

Totodată, prin intermediul senzorilor de vreme, sistemul Homematic IP ajustează automat casa inteligentă la condițiile meteorologice, declanșând automat, în conexiune cu alte dispozitive Homematic IP, comenzile pentru gestionarea copertinelor, ridicarea sau lăsarea jaluzelelor interioare sau a obloanelor în cazul anumitor condiții meteorologice, asigurând astfel o protecție activă a casei. De exemplu, în caz de lumină puternică a soarelui și cu modul de securitate inactiv, copertina poate fi extinsă automat la 80% sau în cazul unui volum de precipitații definit anterior, pompa de drenaj poate fi activată pentru o perioadă de timp predefinită. Mai mult, nevoile și preferințele termice ale fiecărui membru al familiei pot fi satisfăcute individual în încăperile în care stau, aducând și mai multă liniște și pace în casă.

Datorită acestor tehnologii noi, inovative, putem avea liniștea și siguranța în spațiul nostru personal, indiferent dacă suntem acasă sau nu, precum și încrederea că orice schimbări ar apărea în mediul ambiant, casa noastră inteligentă le va contracara cu succes și minim efort.


Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica