Sa va simtiti in siguranta acasa!

In aceasta lume moderna si aflata in continua miscare, securitatea este mai importanta ca niciodata. In momentul de fata, produsele de siguranta si securitate fac parte din industria care se dezvolta cel mai rapid în lume. Aproape zilnic auzim la stiri despre daune sau pierderi aparute din cauza lipsei de securitate sau a problemelor aparute in produsele de securitate. Ghinioanele si pericolele nu vin niciodata invitate, de fapt, ne prind cu garda jos mereu. De aceea e important sa fim mereu pregatiti si proactivi pentru a le contracara. Mai mult, prevenirea este mai buna decat recuperarea. Alarmele sonore nu mai sunt atat de utile si sistemele de protectie au avansat in calitate si eficacitate. 
 
In zilele noastre, nu toti oamenii au un sistem de protectie impotriva furtului bun sau chiar nu au nici un fel de metoda de siguranta si securitate. Iar casa noastra e mai mult decat patru pereti si un acoperis, e acasa – locul in care trebuie sa ne simtim in siguranta si protejati mereu. Intotdeauna ne dorim ca familia noastra sa fie in siguranta. Ei reprezinta cel mai de pret «bun» pe care il detinem in viata noastra, ei sunt cei mai importanti pentru noi. De aceea, e mai bine sa fim in siguranta, decat sa ne para rau ulterior.
 
Sa va simtiti in siguranta acasa si sa fiti mereu in control sunt sentimente minunate. Cu ajutorul produselor de siguranta si securitate Homematic IP, nici o miscare nu trece neobservata. Nici afara, nici în casa. Trebuie sa aruncati doar o scurta privire la smartphone-ul dumneavoastra si stiti tot ce se intampla in casa si in jurul ei. Produsele noastre maresc securitatea si protectia impotriva spargerilor in interiorul propriei curti sau a celor patru pereti. Sunteti informati de fiecare data cand ferestrele si ușile sunt deschise, iar detectoarele de miscare ofera o monitorizare fiabila a zonelor interioare si exterioare, in timp ce sirenele si alarmele de fum declanseaza o alarma în caz de patrundere neautorizata sau de incendiu.
 
Solutia de securitate Homematic IP este extrem de usor de instalat si de configurat, fara sa fie nevoie sa aveti cunostinte tehnice. Odata instalat sistemul, casa va este protejata doar cu o simpla apasare de buton pe telefonul smartphone sau pe telecomanda. Protocolul de alarma ofera o imagine de ansamblu a tuturor activitatilor din casa in orice moment. Modul alarma poate fi activat cu usurinta prin intermediul aplicatiei sau al telecomenzii Homematic IP Key Ring. De exemplu, daca "modul prezenta" este activat, sistemul declanseaza o alarma imediat ce ferestrele sau usile sunt deschise neautorizat. Daca "modul absenta" este activat, sunt inclusi in detectie si senzorii pentru zone interioare, cum ar fi detectorul de miscare. Detectoarele de miscare instalate in casa sau in afara casei inregistreaza toate miscarile si trimit un mesaj de alarma pe telefonul smartphone si/sau activeaza o sirena pentru a descuraja intrusii.
 
Daca este necesar, luminile din interiorul casei sau amplasate pe exteriorul cladirii pot fi de asemenea activate automat, pentru a mari efectul de descurajare.

Datorita acestor tehnologii noi, inovative, putem avea siguranta totala in spatiul nostru personal, indiferent daca suntem acasa sau nu, precum si increderea ca patrula politiei sau corpul de protectie corespunzator pot aparea in cateva minute de la momentul apelului de alarma.

Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica