Ascultă muzică prin difuzoare wireless

Muzica și podcast-urile ne înveselesc ziua, mai ales acum, când petrecem atât de mult timp în casă și acasă. Cu difuzoarele wireless, putem adapta experiența sunetului la nevoile noastre. Fie că vrem să gestionăm muzica diferit în fiecare încăpere, individual, sau să ne folosim de confortul unui sistem multi-room, controlul este ușor de realizat cu produsele FRITZ!.


Caracteristici remarcabile

Avantajele sunt evidente: cu sistemele multiroom, muzica pe care vrei să o asculți - fie că sursa este un serviciu de internet precum Spotify sau Apple Music sau din biblioteca ta de muzică - poate fi configurată astfel încât să te urmeze din cameră în cameră. Nu e nevoie de nici un cablu și poți controla totul cu o singură aplicație, de pe smartphone, tabletă sau computer.

 
FRITZ!Box ghidează sunetul

FRITZ! Box este partenerul perfect pentru a asculta muzică. Stabilește un Wi-Fi stabil și puternic și transportă datele către difuzoarele din rețeaua ta de acasă. Dacă distanțele care trebuie parcurse sunt deosebit de mari, de exemplu pe mai multe etaje, FRITZ!Repeater sau FRITZ!Powerline asigură conexiuni superioare.

Difuzoarele wireless sunt ușor de configurat și îți permit să te bucuri de muzică oriunde dorești. Dacă difuzorul wireless acceptă WPS (Wi-Fi Protected Setup), doar apeși pur și simplu pe buton pentru a-l conecta la rețeaua Wi-Fi a routerului FRITZ!Box. Apoi, poți utiliza difuzorul wireless pentru redarea muzicii, de exemplu pentru a reda muzică de pe telefonul smartphone direct la difuzor.

 

 

Dacă copiezi biblioteca ta muzicală pe un dispozitiv de stocare USB și o conectezi la FRITZ!Box, poți transmite muzica direct din FRITZ!Box către difuzoare prin Wi-Fi. Pe lângă utilizarea computerului pentru controlul redării muzicii, poți utiliza și smartphone-ul, tableta sau FRITZ!Fon.

Muzica în toată diversitatea ei

Folosești un serviciu de streaming pe Internet, cum ar fi SoundCloud, Apple Music sau TuneIn? Acum te poți bucura de ele oriunde te-ai afla acasă! Cu difuzoare potrivite, poți asculta muzica chiar pe terasă sau în grădină. De asemenea, poți alege dintr-o varietate de posturi de radio web și podcast-uri.

FRITZ!Box cu funcție NAS

Sau de ce să nu accesezi biblioteca muzicală pe care ai adunat-o cu atâta grijă? Această bibliotecă poate fi salvată pe telefonul smartphone, tabletă sau PC sau pe suportul de stocare USB atașat FRITZ!Box. Datorită funcției NAS (Network Attached Storage) a routerului FRITZ!Box, muzica poate fi transmisă în flux oriunde în casă și poți controla totul cu smartphone-ul sau FRITZ!Fon. Pentru mai multe informații, accesează articolul despre Funcția FRITZ!Box NAS.

 

Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica