Funcția de actualizare automată a sistemului de operare FRITZ!OS

Funcția de actualizare automată a fost introdusă cu FRITZ!OS 6.20, ceea ce înseamnă că nu vei pierde nici o actualizare și vei putea utiliza noile funcții imediat. Sub „Update” din meniul „System” al interfeței cu utilizatorul FRITZ!Box, există trei opțiuni pentru actualizarea regulată în tabul „ Auto Update”.


Actualizează automat la noua versiune

Cea mai convenabilă opțiune este setarea pentru a fi notificat cu privire la fiecare nouă versiune a FRITZ!OS și pentru a o descărca și instala automat. FRITZ!Box selectează un moment potrivit pentru instalare, în general pe timp de noapte, și instalează software-ul automat. Conexiunile la internet și telefon sunt întrerupte scurt - după repornire, FRITZ!Box funcționează cu noul sistem de operare.

Instalează automat actualizările

Această setare se aplică numai software-ului AVM desemnat după cum este necesar, de exemplu, actualizări de securitate. Precum în cazul primei opțiuni, vei primi o notificare când este disponibil un nou software, iar FRITZ!Box va porni automat descărcarea. Este selectat un timp adecvat, astfel încât instalarea să nu restricționeze utilizarea.

Primește notificări despre noile versiuni ale sistemului de operare FRITZ!OS!

Dacă selectezi această opțiune, vei vedea un mesaj că o actualizare este disponibilă. Această notificare va apărea pe pagina de start a interfeței cu utilizatorul sau o poți configura ca un e-mail push. Reține că FRITZ!Box va continua să lucreze cu vechiul software până când efectuezi o actualizare manuală. Din acest motiv, AVM recomandă insistent să activezi cel puțin această opțiune pentru efectuarea automată a actualizărilor necesare.


Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica