Funcția FRITZ!Box NAS


Stochează datele centralizat pe un NAS (Network Attached Storage – sistem de stocare atașat la rețea) unde pot fi accesate de toate dispozitivele din rețea. Majoritatea modelelor FRITZ!Box au această funcție: conectează harddiskul extern sau stickul USB la portul USB al dispozitivului FRITZ!Box și integrează unitatea în rețeaua de domiciliu. Astfel oricare membru a familiei poate accesa rapid și ușor datele și să transmită conținut media pe televizoare inteligente, computere sau dispozitivele mobile. Cu FRITZ!NAS beneficiezi de avantajele sistemului de stocare atașat la rețea fără a fi nevoie să achiziționezi un sistem de sine stătător.

Configurare și administrare ușoară

Comanda de meniu pentru configurarea sistemului de stocare atașat la rețea este localizată pe interfața de utilizare a browserului din dispozitivul FRITZ!Box. Poți crea profiluri de utilizator și atribui fiecărui drepturi individualizate. Poți decide rapid care utilizatori au voie să vizioneze filme și care pot să stocheze propriile lor date.

Streaming Media în rețeaua de domiciliu

Dacă ai stocat fișiere cu muzică, video sau imagini pe NAS, le poți transmite către dispozitivele de redare corespunzătoare din rețeaua locală. Singura condiție obligatorie este ca dispozitivul de redare să suporte standardul UPnP-AV. Accesează datele din sistemul de stocare atașat la rețea prin streaming media și scutește-te de sarcina plictisitoare de a muta filme și muzică. Utilizează FRITZ!NAS pentru a îmbunătăți confortul în rețeaua de domiciliu.

Opțiune de backup

Crează o copie a datelor importante și salvează-le pe unitatea de rețea. În cazul unui defect tehnic, vei fi mai puțin dependent și vei avea o rezervă suplimentară la dispoziție. Salvarea datelor în sistemul de stocare atașat la rețea este, de asemenea, o alternativă ușoară și economică în cazurile în care mai mulți utilizatori trebuie să acceseze aceleași date în același timp.

Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica