Gaming cu FRITZ! Box 7590


Puterea mare de calcul gestionează mai multe conexiuni

Dacă îți plac jocurile pe calculator, o conexiune de internet fiabilă este obligatorie. Chiar și jocurile care se joacă direct cu calculatorul au adesea nevoie de acces permanent la internet, în special pentru că scorurile, clasamentul și realizările recente sunt sincronizate direct cu serverul dezvoltatorului jocului și actualizările sunt descărcate automat.

Prin urmare, pentru jucătorii pasionați este important nu doar să aibă un PC bine echipat, o consolă de jocuri sau un smartphone puternic, ci și un FRITZ!Box care să îndeplinească cerințele lor speciale - mai ales dacă consola este conectată prin LAN wireless și partajează rețea de domiciliu cu mai multe alte dispozitive.

FRITZ!Box 7590 este soluția ideală. Datorită puterii ridicate de procesare, se poate descurca lejer cu conexiuni multiple. FRITZ!Box 7590 atinge până la 300 Mbit/s la conexiunea DSL, în timp ce în rețeaua wireless se pot obține o viteză maximă de 2533 Mbit/s în cel mai bun caz.

Un ping scăzut este cheia

Ping-ul este timpul de reacție a serverului de joc la o solicitare din partea clientului de joc.

Mai ales în cazul jocurilor de tip shooter sau alte jocuri în timp real, lățimea de bandă maximă disponibilă este mai puțin importantă decât un ping scăzut. În setările FRITZ!Box 7590 se pot „prioritiza” consolele de jocuri sau computerul de joc. Aceasta înseamnă că dispozitivelor de jocuri beneficiază de tratament preferențial în rețeaua rezidențială, asigurând astfel un timp de răspuns redus.

Apropo: FRITZ!Box 7590 primește periodic actualizări care conțin o serie întreagă de îmbunătățiri de stabilitate și ajustări speciale pentru diferiți furnizori de internet. Acest lucru înseamnă că deconectările neintenționate practic nu apar cu FRITZ!Box 7590.

Care este ping-ul tău? Fă testul

Poți măsura latența curentă prin comanda "ping", indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizezi. În Windows, deschizi pur și simplu promptul de comandă (Start - Run – cmd), iar apoi poți testa latența routerului FRITZ!Box prin comanda „ping fritz.box”. Dacă PC-ul de jocuri sau consola este conectată la FRITZ!Box prin cablu LAN, valoarea ar trebui să fie cu mult sub o milisecundă (ms). Cu toate acestea, chiar și în circumstanțe ideale, conexiunile prin LAN wireless sau powerline ating în general un ping de 2-4 ms.

Traieste smart cu smartmedia
S.C. MEDIA SMART TECH S.R.L. este importator direct pentru România a produselor Homematic IP și Fritz by AVM.

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3
Securitate Cibernetica