Articole in categoria Securitate Cibernetica

Protejează-ți confidențialitatea datelor de asistenții vocali!
» Citeste mai departe
Routere WLAN din punctul de vedere al hackerilor
Material sintetizat în baza articolului WLAN-Router im Visier von Hackern, din revista c't Magazin numărul 17/2020. Atacurile cibernetice asupra routerelor WiFi au crescut dramatic în ultimele luni, pe fondul situației în care mulți utilizatori depind de routere sigure la biroul de acasă (noul stil de viață normal având la bază homeoffice-ul). În prezent, hackerii atacă mult mai multe routere rezidențiale decât oricând, potrivit unui...
» Citeste mai departe
Cum să rămâi în siguranță pe rețelele wireless
Wireless LAN este standardul de transmisie în rețeaua de domiciliu și este mult mai convenabil decât o grămadă de cabluri sau fire împrăștiate prin fiecare încăpere. Am adunat în acest articol câteva sfaturi și trucuri pentru a te ajuta să te bucuri de această libertate în siguranță.
» Citeste mai departe
Te simți în siguranță pe internet?
Într-o lume cu atât de multe primejdii care ne pândesc fizic, sunt tot atâtea amenințări în mediul virtual, hoții de buzunare de ieri au devenit hackerii de azi, dornici să pună mâna pe orice bucată de informație lași la vedere în mediul online. Articolul de mai jos, scris chiar de un specialist în securitate cibernetică, prezintă cum funcționează aceste atacuri, dar și cum te poți proteja.
» Citeste mai departe

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Securitate Cibernetica
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3