Articole in categoria Smart Home

6 tendințe pentru case inteligente în 2020
» Citeste mai departe
Homematic IP la birou
Multe companii se confruntă în prezent cu provocarea de a reduce costurile de funcționare pe termen lung - nu este o sarcină ușoară atunci când costurile cu energia continuă să crească. Lucrările de renovare complexe, costisitoare și, mai presus de toate, consumatoare de timp nu sunt o opțiune pentru majoritatea companiilor.
» Citeste mai departe
Mașină de spălat inteligentă cu ajutorul Smart Home
» Citeste mai departe
De ce Homematic-IP este cea mai bună alegere: Beneficii
» Citeste mai departe
Sărbătorile de iarnă sunt la ușă! Profita de aceste zile cu SmartHome.
» Citeste mai departe
Automatizează-ți casa inteligentă
» Citeste mai departe
10 locuri unde ar trebui amplasat un senzor de apă
Proprietarii de locuințe și asiguratorii cheltuiesc anual milioane de lei pentru daune cauzate de apă – apă infiltrată prin pereți, mașini de spălat defecte, scurgeri accidentale. Pagube de mii de lei se pot produce lejer în timp ce ești la serviciu, cu treabă prin oraș sau chiar în vacanță. Poți însă preveni aceste surprize neplăcute prin plasarea unui senzor de apă în acele zone ale casei care sunt predispuse la inundații.
» Citeste mai departe
Trai independent la bătrânețe cu Homematic IP
Dorința de a rămâne mobili, independenți și în controlul tuturor aspectelor legate de viața privată marchează generația actuală de pensionari mai mult ca oricând. Cei mai mulți sexagenari vor să continue să locuiască între propriii patru pereți, iar majoritatea afirmă cu încredere că se descurcă destul de bine în domeniul tehnologiei digitale, astfel că mulți seniori devin foarte interesați odată ce le este prezentată ideea casei inteligente.
» Citeste mai departe

Categorii articole

Smart Home
Retele Wifi
Economie și eficiență
Liniște și siguranță
Confort
Securitate Cibernetica
Fritz! by AVM
Homematic-ip by eQ-3