De ce Homematic-IP este cea mai bună alegere: Beneficii


Simplitate

Întreaga soluție poate fi setată intuitiv prin intermediul unei aplicații gratuite pentru smartphone-uri (iOS sau Android) și controlată convenabil prin intermediul aplicației, a telecomenzii sau a butonului montat pe perete. Dispozitivele sunt configurate individual prin serviciul cloud al Homematic IP, care rulează exclusiv pe servere situate în Germania și, prin urmare, respectă toate directivele europene și germane privind protecția datelor.

Simplitate
Gamă superioară

Comunicarea fiabilă între dispozitivele Homematic IP funcționează pe o distanță de câteva sute de metri. Nu este nevoie să vă faceți griji în ceea ce privește funcționarea soluției de casă inteligentă aleasă chiar și în locurile îndepărtate și izolate ale casei.

Imunitatea la interferențe

Homematic IP comunică pe banda de frecvență radio 868 MHz. Nu există interferențe cu WLAN, Bluetooth, streaming video sau alți utilizatori în banda de frecvențe 2,4 GHz.

Securitate fără compromisuri

În timpul instalării, comunicarea sistemului Homematic IP este sigură și nu poate fi manipulată. În timpul funcționării, toate pachetele radio sunt criptate și autentificate. Citirea, schimbarea sau repetarea datelor sau alte tipuri de atacuri sunt imposibile. Similar serviciilor de tip online banking, se utilizează standardele AES-128 și CCM.

Funcționarea bateriilor

Homematic IP se concentrează pe dispozitive ce funcționează pe baterii, pentru a permite instalarea soluțiilor inteligente și în clădirile deja construite. Produsele pot fi ușor înșurubate pe sursele de încălzire sau montate pe pereți. Datorită consumului redus de energie al dispozitivelor, bateriile trebuie înlocuite doar la câțiva ani.

Fiabilitate

Toate produsele Homematic IP oferă comunicare bidirecțională permanentă. Fiecare comandă radio este confirmată de dispozitivul căreia i se adresează. Starea curentă a tuturor dispozitivelor poate fi afișată vizibil.

Politica de confidențialitate

Pentru configurarea sistemului, nu trebuie furnizate date personale. Cloud-ul Homematic IP este operat numai pe servere situate în Germania. Prin urmare, funcționarea sistemului respectă politicile de confidențialitate europene și germane.

Experienţă

Homematic IP este soluția și tehnologia de casă inteligentă dezvoltată de eQ-3 AG. Bazându-se pe experiența acumulată în dezvoltarea produselor wireless pentru case inteligente, eQ-3 s-a remarcat ca lider de piață la nivel european în ceea ce privește controlul caselor inteligente.

Categorii articole

Retele wireless
Securitate cu Fritz!
Smart Home

Servicii