Dezumidificator Premium KLE25-D cu 4 Programe

Homematic-IP - Dezumidificator Premium KLE25-D cu 4 Programe
Cod: 123999
EAN: 4023392239991
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
1.129 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate

-Tip Dispozitiv: Compresor

-Tensiunea de alimentare: 230 V / 50 Hz

- Consumul de energie electrică: 370 W max.

- Curent maxim de intrare: 1,68 A (la 35 ° C / 80% rH)

- Performanță maximă de dezumidificare: 25 l / 24 h (la 35 ° C / 80% rH)

- Performanță de dezumidificare la 30 ° C / 70% rH: 17,5 l / 24 h

- Dimensiunea maximă a camerei:  50 m2

- Volumul Debit de aer: 180 m³ / h

- Dimensiunea rezervorului de apă / cantitatea de umplere a rezervorului pentru oprire automată:  aproximativ 5,3 l

- Nivel de zgomot: 50 dB (A)

- Agent frigorific: R134a, aproximativ 200 g

- Dimensiuni: 355 x 605 x 245 mm

Informatii produs
Funcționare automată confortabilă

Un higrostat integrat te asigură că umiditatea aerului din încăpere corespunde exact specificațiilor unui confort optim fără a fi nevoie de dispozitive externe de măsurare. Cu o capacitate ridicată de dezumidificare de până la 25 l / zi, dezumidificatorul poate fi folosit și ca uscător interior pentru clădiri în camere individuale. De asemenea, ieșirea de aer oscilant asigură o distribuție mare a aerului. Prin urmare, dezumidificatorul este ideal pentru crearea rapidă a climei potrivite în încăperi cu umiditate temporar ridicată, cum ar fi băi, dușuri, camere tehnice. Folosind furtunul furnizat, dezumidificatorul poate funcționa, de asemenea, câteva zile la un moment dat, fără a fi necesar să goliți constant rezervorul de apă.

Patru programe diferite pot fi setate

În funcție de volumul de apă ce trebuie sustras din aer, se poate alege unul din cele 4 programe care pot fi selectate cu ușurință prin intermediul panoului de control:

  1. Mod automat cu umiditate reglabilă a aerului
  2. Funcționare automată prin funcție de cronometru
  3. Uscarea rufelor datorită funcției swing
  4. Purificarea aerului prin ionizator
Tehnologia compresorului fără întreținere

Compresorul rotativ de înaltă calitate, cu refrigerant R134a, nu necesită întreținere și este proiectat pentru funcționare continuă.

Funcționare ușoară prin panoul de control

Folosind panoul de control de pe capacul dispozitivului, poți efectua toate setările dorite în mod convenabil prin apăsarea unui buton, de exemplu umiditatea dorită și intensitatea de dezumidificare. În plus, purificatorul de aer este ușor de pornit. Cronometrul este de asemenea ușor de setat.

Echipamentul pe scurt

· Puterea ridicată de absorbție a apei din aer a dezumidificatorului, de până la 25 l / zi, este adecvată pentru camere de până la 50 m²

· Higrostatul integrat pentru specificarea ușoară a umidității aerului țintă afișează valorea reală pentru control.

· Funcția de balansare a ieșirii de aer distribuie rapidă și complet aerul în cameră

· Funcţia temporizator permite folosirea programată a dezumidificatorului.

· Reglarea debitului de aer permite crearea unui confort interior optim.

· Funcția de ionizare comutabilă accelerează purificarea aerului.

· Panoul de control cu afișaj digital permite controlul facil al dezumidificatorului.

· Are funcție de decongelare automată.

· Rezervor mare de apă de 5,3 l; atunci când rezervorul este plin, funcția oprire automată și alarmă intră în funcțiune.

· Alternativ, este posibilă funcționarea continuă cu furtun de scurgere (furtun de scurgere de 1,2 m inclus)

· Filtrul de aer ușor detașabil (filtru de particule) poate fi curățat cu un aspirator sau prin spălare.

· Potrivit pentru temperaturi ambiante între 5 și 35°C, cu toate acestea, ELV recomandă funcționarea de la 15°C, deoarece tehnologia compresorului este cea mai economică.

Va continua să funcționeze automat chiar și după o pană de curent - nu sunt necesare setări noi

Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Manuale
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.