Comutator de perete Homematic IP Smart Home 6 comenzi

Homematic-IP - Comutator de perete Homematic IP Smart Home 6 comenzi
Cod: 142308
EAN: 4047976423088
Articol:
HMIP-WRC6
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
469 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Poate fi utilizat de exemplu pentru pornirea si oprirea luminilor sau pentru activarea si dezactivarea modului ecologic
  • Etichetarea individuala a butoanelor in functie de cerintele tale
  • Instalare simpla si flexibila datorita benzilor adezive si a suruburilor furnizate in pachet
  • Usor de integrat in switch-urile existente de la urmatorii producatori: Berker (S.1, B.1, B.3, B.7 Glas), GIRA (Sistem 55, Standard 55, E2, E22, Eveniment, Esprit) Mung), JUNG (A 500, AS 500, A plus, A creație), Busch Jaeger (balance® SI) si ELSO (M-Arc, M-Star, Bucurie) dar si de la alti producatori
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Intrerupatorul Inteligent cu 6 comenzi face parte din sistemul Homematic IP de casa inteligenta. Intrerupatorul pentru utilizare universala ofera trei perechi de butoane. Acesta poate fi utilizat pentru controlul usor si confortabil al dispozitivelor Homematic IP conectate wireless.
 
In functie de necesitatile ta, butoanele pot fi utilizate de exemplu, pentru a comuta incalzirea in modul ecologic sau pentru a comuta lumina. In plus, mai multe scenarii pot fi executate in acelasi timp cu doar o apasare de buton. De exemplu, dupa apasarea unui buton, lampa de podea si alimentarea cu energie a sistemului home cinema sunt pornite in timp ce lumina plafonului este estompata. Un camp de etichetare care poate fi inlocuit ofera o imagine de ansamblu necesara despre ce buton a fost alocat functiei sau dispozitivului.

Chiar daca dispozitivul ofera diferite butoane integrate, intrerupatorul de pe perete nu este mai mare decat un comutator standard de lumina, prin urmare poate fi usor integrat in sistemele existente. Cu toate acestea, este potrivit pentru un numar mare de comutatoare cu cadre de 55 mm ale producatorilor precum Berker, GIRA, Merten, JUNG, Busch Jäger si ELSO sau al altor producatori. Dispozitivul poate fi pozitionat in aproape orice loc din raza de actiune wireless, fie prin utilizarea unei benzi duble-adezive, fie prin folosirea suruburilor cu dibluri. Materialul de montare necesar este furnizat impreuna cu dispozitivul.

Specificatii produs
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR03 / AAA
Dimensiune (L x i x l ) mm
fara rama: 55 x 55 x 20 mm, cu rama: 86 x 86 x 22 mm
Greutate
95 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
200 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Consum energie
50 mA max.
Mufa intrare sursa de alimentare
Nu
Mufa iesire sursa de alimentare
Nu
Rezistenta baterii
4 Ani
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.