Punct de acces pentru dispozitivele Homematic IP

Homematic-IP - Punct de acces pentru dispozitivele Homematic IP
Cod: 140887
EAN: 4047976408870
Articol:
HMIP-HAP
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
349 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Transmite datele de configurare si comenzile de control de pe smartphone la toate dispozitivele Homematic IP
  • Protocolul radio IP de inalta fiabilitate bazat pe 868 MHz
  • Securitate ridicata datorita criptarii complexe AES si locatiei serverului in Germania
  • Simbolul iluminat Homematic IP indica starea curenta de functionare (albastru, galben, rosu)
  • Dispozitivul este conectat prin intermediul unui cablu de retea la un router standard
  • Design durabil si superior
  • Control vocal (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)

Iti recomandam:

Informatii produs
Punctul de acces IP homematic este elementul central al sistemului inteligent de casa Homematic. Punctul de acces este conectat la un router standard si serveste ca interfata intre cloud-ul Homematic IP cu locatia serverului din Germania si dispozitivele Homematic IP din casa ta - si care este complet criptata. 
 
Deoarece nu se colecteaza date personale in timpul instalarii, utilizatorii raman anonimi chiar daca sistemul se bazeaza pe o solutie cloud. Odata ce Punctul de Acces este conectat la Internet, toate functiile pot fi solicitate prin intermediul aplicatiei gratuite Homematic IP pentru smartphone-uri. Aplicatia intuitiva prezinta o imagine de ansamblu clara a tuturor functiilor posibile. Mai mult, noile dispozitive pot fi conectate prin intermediul aplicatiei in doar cativa pasi simpli. Cu o raza de semnal in aer liber de pana la 400 de metri, este posibila conectarea fiabila a dispozitivelor chiar si in locuri indepartate catre sistem.
Protocolul inovator de IP radio ofera o comunicare eficienta din punct de vedere energetic in cadrul retelei 868 MHz / Frecventa de 869,525 MHz. Acest lucru asigura o durata lunga de viata a bateriilor dispozitivelor conectate, iar utilizatorii nu sunt expusi radiatiilor wireless permanente. Eficienta ridicata se poate observa si in consumul de energie al punctului de acces. O putere de numai 1,1 W evita surprize neplacute atunci cand vine urmatoarea factura de energie electrica. In ciuda consumului redus de energie, unitatea centrala ofera, de asemenea, informatii vizuale in orice moment cu toate actualizarile importante de stare. Prin urmare, butonul de sistem din partea frontala a punctului de acces se aprinde in culori diferite, in functie de starea sistemului.
 
Punctul de acces IP Homematic poate fi utilizat ca unitate in picioare pe o masa sau montata permanent pe perete. suruburile si dopurile adecvate, precum si cablul de retea necesar pentru conectarea dispozitivului la router sunt incluse.
Specificatii produs
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Dimensiune (L x i x l ) mm
118 x 104 x 26 mm
Greutate
153 g
Receptie semnal in spatiu deschis
400 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Consumul de curent
500 mA max.
Retea
10/100 MBit/s, Auto-MDIX
Grad de protectie
IP20
Alimentare
5 Vdc
Consum energie
2,5 W max.
Consum in stand-by
1,1 W
Mufa intrare sursa de alimentare
100 V-240 V/50 Hz
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Punct de acces pentru dispozitivele Homematic IP
5 1 5

02 iunie 2021
Am comandat mai multe produse si sunt foarte mulțumit de ele , calitatea produselor, ajutorul firmei la instalare. Recomand produsele fiind de o calitate excepțională O firma care se respecta, mult succes!
Punct de acces pentru dispozitivele Homematic IP
5 1 5

31 mai 2021
Usor de folosit (practic nici nu m-am atins de el dupa luni de zile de la configurare), practic face toata treaba pentru mine. Un produs excelent!

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.