Senzor wireless de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home, exterior

Homematic-IP - Senzor wireless de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home, exterior
Cod: 150573
EAN: 4047976505739
Articol:
HmIP-STHO
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
  • Datele colectate despre vreme sunt afisate prin intermediul aplicatiei gratuite Homematic IP
  • Se poate folosi in legatura cu alte dispozitive Homematic IP (de exemplu, pentru controlul ventilatiei sau dezumidificare)
  • Se instaleaza si se poate folosi rapid, datorita functionarii pe baterii si a comunicarii intre dispozitive prin unde radio
  • Instalare flexibila si usoara datorita diblurilor si suruburilor incluse in pachet
  • Disponibil in alb (HmIP-STHO) si antracit (HmIP-STHO-A).
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Monitorizare temperatura si umiditate

Senzorul de temperatura si umiditate IP Homematic face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si monitorizeaza temperatura si umiditatea in zonele exterioare. Senzorul compact detecteaza temperaturi cuprinse intre -20 ° C si + 55 ° C, precum si o umiditate relativa intre 0 si 99%.

 

Montare rapida si usoara

Acesta se monteaza rapid si usor. Senzorul vine la pachet cu dispozitivele de montare avand nevoie doar de doua baterii LR6. Un avantaj puternic al aparatelor de la Homematic IP este faptul ca toate functioneaza pe baterii nefiind nevoie de sparturi sau cabluri trase pentru ca aparatul sa functioneze, iar datorita faptului ca aparatele Homematic IP comunica intre ele prin unde radio, bateriile vor furniza energie pentru aparat pentru o perioada de pana la cinci ani.

Monitorizare temperatura si umiditate
Casa inteligenta

In legatura cu alte dispozitive Homematic IP, acesta are un numar mare de aplicatii practice pentru functionare. De exemplu, senzorul poate fi utilizat pentru controlul ventilatiei sau dezumidificarii, ca monitor pentru inghet pentru incalzirea plantelor de sere sensibile, precum si pentru numeroase alte "scenarii". In plus, datele meteo detectate sunt afisate in aplicatia Homematic IP. 

 

Scenariile

Acestea se refera la posibilele intamplari pe care ai vrea ca dispozitivele casei tale inteligente sa le previna sau sa le indeplineasca. Spre exemplu un scenariu este faptul ca senzorul de temperatura inregistreaza peste 25 grade Celsius si acesta comunica cu senzorul de la rulouri pentru a le lasa jos sa nu intre caldura prin geam.

Casa inteligenta
Specificatii produs
Tip senzor
Temperatura si Umiditate
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR6 / AA
Masurare temperatura
intre -20°C si +55 °C
Masurare umiditate
intre 0 si 99%
Dimensiune (L x i x l ) mm
59 x 82 x 41 mm
Greutate
100 g ( inclusiv bateriile)
Receptie semnal in spatiu deschis
220 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Rezistenta baterii
5 Ani
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.