Contact pentru uși și ferestre Homematic IP Smart Home

Homematic-IP - Contact pentru uși și ferestre Homematic IP Smart Home
Cod: 140733
EAN: 4047976407330
Articol:
HMIP-SWDO
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
219 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Senzor cu lumina infrarosu care detecteaza ferestele si usile deschise
  • Daca senzorul este conectat impreuna cu Termostatul Inteligent de Calorifer acesta reduce automat furnizarea caldurii daca este detectat un geam sau o usa deschisa
  • Daca senzorul detecteaza o usa sau un geam deschis, acesta va notifica automat prin intermediul aplicatiei Homematic IP si daca doresti se poate seta si o alarma din aplicatie
  • Se monteaza usor datorita benzilor adezive si a suruburilor incluse in pachet
  • Senzorul este disponibil pe alb sau maro
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Monitorizare usi si geamuri
Interfata Homematic IP / Door Contact - optica face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si monitorizeaza fiabil usile si ferestrele. Senzorul inovator nu este echipat cu un contact magnetic uzual, dar ofera un senzor optic inteligent. Nu este nevoie de un magnet suplimentar care sa reduca semnificativ efortul de montare. Bariera integrata a luminii infrarosii monitorizeaza usa sau fereastra si detecteaza pozitia deschisa sau inchisa.
 
In cadrul sistemului Homematic IP, senzorul mic indeplineste mai multe sarcini. in timpul ventilatiei, dispozitivul permite in mod automat reducerea caldurii furnizate radiatorului prin comunicarea cu termostatul radiatorului Homematic IP, imediat ce se deschide o fereastra sau o usa.
Monitorizare usi si geamuri
Control din aplicatia Homematic IP
Este deosebit de util sa se defineasca o intarziere a mesajului pentru usile care sunt utilizate de mai multe ori pe zi, pentru a impiedica deschiderea si inchiderea supapelor radiatorului. In plus, senzorul monitorizeaza in mod fiabil controlul accesului propriilor pereti atunci cand nimeni nu este acasa. In timp ce modul alarmei este activ, poate fi activata sirena de alarma Homematic IP. Prin intermediul aplicatiei, mesaje de avertizare suplimentare sunt trimise utilizatorului ca notificari push. In acest fel, utilizatorul poate reactiona intr-un timp scurt la situatii periculoase.
 
Senzorul si montarea lui
 
Senzorul mic, care cantareste numai 30 de grame, este capabil sa lucreze eficient timp de doi ani, folosind energia unei singure baterii AAA. Daca capacitatea bateriei este scazuta, utilizatorul este informat prin aplicatia Homematic IP. Datorita greutatii reduse a senzorului, este posibila atasarea fiabila folosind o banda adeziva dubla. Banda adeziva, un capac maro suplimentar precum si o folie reflectorizanta sunt livrate impreuna cu dispozitivul. Daca materialul ferestrei sau al usii nu permite fixarea cu banda adeziva, puteti folosi cele doua suruburi mici furnizate.
Control din aplicatia Homematic IP
Specificatii produs
Tip senzor
Usa si Geam
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR03 / AAA
Dimensiune (L x i x l ) mm
102 x 15 x 20 mm
Greutate
30 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
300 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Rezistenta baterii
2 Ani
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Contact pentru uși și ferestre Homematic IP Smart Home
5 1 5

31 mai 2021
Foarte mic si usor de folosit. In acelasi timp alarma poate trezi un cartier. Sper sa nu fie nevoie :)

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.