Servomotor de încălzire prin pardoseală Homematic IP Smart Home - 12 canale, motorizat

Homematic-IP - Servomotor de încălzire prin pardoseală Homematic IP Smart Home - 12 canale, motorizat
Cod: 153621
EAN: 4047976536214
Articol:
HmIP-FALMOT-C12
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
Nou
1.135 RON TVA inclus
Stoc furnizor
Cumpara in rate
 • In loc de frecvente de 3 pana la 5 W pe circuit de incalzire, reglarea continua necesita doar 0,2 W pentru controlul temperaturii in intreaga casa
 • Utilizarea eficienta a sistemului de incalzire si controlul precis al temperaturii si in cazul unei solicitari scazute de incalzire
 • Unelte fara instalare prin racorduri cu protectie impotriva inversarii polaritatii si conectare rapida a dispozitivelor de supapa
 • Detectarea automata a pozitiei supapei si deplasarea pentru o instalare mai usoara
 • Controlul adaptiv functioneaza cu echilibrare termica automata
 • Ecranul LC mare iluminat arata clar toate pozitiile supapelor
 • Profile individuale de temperatura cu pana la 13 modificari pe zi in 6 profile de incalzire reglabile (3 x incalzire / 3 x racire)
 • Potrivit pentru toate tipurile de incalzire pe baza de apa 
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Sistemul de automatizare pentru încălzirea prin pardosealăa permite un control continuu al de incalzire prin pardoseala in combinatie cu pana la 12 elemente de actionare motorizate, asigurandu-se astfel un control confortabil si eficient energetic a climatului interior.
 
Consumul redus de energie al unei reglari continue asigura, de asemenea, economisirea energiei, deoarece consumul de energie necesar frecvent de 3 pana la 5 wati pe circuit de incalzire este redus la circa 0,2 wati pe circuit de incalzire. 
Sistemul de actionare pentru incalzire prin pardoseala asigura, de asemenea, o utilizare eficienta a sistemului de incalzire si un control precis al temperaturii, chiar si cu o cerere redusa de caldura. Pozitia respectiva a valvei si cursa sunt recunoscute automat de dispozitivul de incalzire in pardoseala si afisate pe un afisaj iluminat usor de citit. Controlul adaptiv functioneaza ca o reglare automata.
 
Sistemul de automatizare pentru încălzirea prin pardoseală este potrivit pentru toate tipurile de sisteme de incalzire prin pardoseala pe baza de apa si permite profile individuale de temperatura cu pana la 13 modificari pe zi in 6 profile de incalzire reglabile (3 x incalzire / 3 x racire). Datorita instalarii fara scule si a conexiunilor de conectare a polaritatii inverse, instalarea este extrem de usoara.
Specificatii produs
Tip senzor
Deschidere Supape Caldura
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Dimensiune (L x i x l ) mm
242 x 85 x 52 mm
Greutate
440 g
Receptie semnal in spatiu deschis
320 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 50 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
230 V/50 Hz sau 24 VDC/SELV
Consum energie
500 mA max. sau 375 mA max. (at 24 VDC/SELV
Nr. max. de zone de incalzire
12
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Servomotor de încălzire prin pardoseală Homematic IP Smart Home - 12 canale, motorizat
5 1 5

31 mai 2021
Aceasta este valoarea adaugata adevarata pentru incalzirea in pardoseala. Eficientizeaza la maximum sistemul iar costurile scad simtitor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.