Senzor de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home cu afișaj, în interior

Homematic-IP - Senzor de temperatură și umiditate Homematic IP Smart Home cu afișaj, în interior
Cod: 150180
EAN: 4047976501809
Articol:
HmIP-STHD
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
299 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Masoara temperatura si umiditatea interioara
  • Regleaza temperatura camerei daca este conectat impreuna cu unul sau mai multe Termostate Inteligente Homematic IP sau daca este conectat cu Sistemul de Valve pentru Incalzire prin Pardoseala Homematic IP
  • Usor de utilizat si imediat gata de functionare datorita comunicatiilor radio si bateriilor
  • Instalare simpla si rapida datorita benzilor adezive si a suruburilor incluse in pachet
  • Se poate monta in rame impreuna cu intrerupator sau priza de la producatori precum (Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de temperatura si umiditate este parte integranta a sistemului de casa inteligenta Homematic IP si detecteaza temperatura si umiditatea camerei. 
 
Utilizatorul poate selecta in mod flexibil daca pe afisaj apare alternativ sau nu temperatura sau umiditatea. Mai mult, unitatea senzor regleaza cu precizie temperatura camerei in legatura cu unul sau mai multe termostate Homematic Radiator IP sau actuatoare de incalzire pe podea IP Homematic.

Datorita transmisiei si transmisiei fara fir eficiente, senzorul este imediat gata de utilizare si poate fi poziționat aproape oriunde. Marimea cadrului de 55 mm ofera instalarea in ramele altor producatori precum (Berker, ELSO, Gira, Merten, JUNG). Senzorul de temperatura si umiditate Homematic IP cu afisaj, poate fi utilizat impreuna cu Punctul de Acces Homematic IP, impreuna cu aplicația Homematic IP sau cu Unitatea Centrala de Control CCU2 / CCU3, precum si cu diverse soluții partenere.

Specificatii produs
Tip senzor
Temperatura si Umiditate
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR03 / AAA
Masurare temperatura
intre 5 si 60 °C
Masurare umiditate
intre 20 si 80 %
Dimensiune (L x i x l ) mm
fara rama: 55 x 55 x 23.5 mm , cu rama: 86 x 86 x 25 mm
Greutate
65 g ( inclusiv baterii )
Receptie semnal in spatiu deschis
180 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
Baterii
Consum energie
20 mA max.
Rezistenta baterii
2 Ani
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.