Senzor de temperatura si umiditate Homematic IP Smart Home - interior

Homematic-IP - Senzor de temperatura si umiditate Homematic IP Smart Home - interior
Cod: 143159
EAN: 4047976431595
Articol:
HMIP-WTH-2
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
338 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Masurarea si afisarea valorii temperaturii reale si a umiditatii se afiseaza pe un display mare si iluminat
  • Pana la 6 profile de incalzire reglabile (3 x incalzire si 3 x racire), fiecare cu 6 faze de incalzire si 13 timpi de comutare pe zi 
  • Reglarea manuala a temperaturii din camera (cu precizie de 0,5 ° C) prin intermediul rotitei de comanda de pe dispozitiv
  • Instalare simpla si rapida datorita benzilor adezive sau suruburilor furnizate
  • Se poate monta in rame impreuna cu intrerupator sau priza de la producatori precum (Berker, Busch-Jaeger, ELSO, Gira, Merten, JUNG)
  • Configurarea Sistemului de Valve pentru Incalzire prin Pardoseala este posibila direct prin intermediul termostatului de perete (fara Punct de Acces Homematic IP sau CCU2 / CCU3)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Termostatul de perete IP Homematic cu senzor de umiditate si temperatura face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si permite controlul direct al mai multor termostate pentru calorifere de la Homematic IP intr-o singura incapere. 
 
 
Mai mult decat atat, dispozitivul poate fi actionat independent de sistem pentru controlul direct al actuatoarelor incalzitoare de podea de la Homematic IP. In acest caz de utilizare, pentru instalare si functionare nu este necesar un Punct de acces Homematic IP sau o Unitate Centrala de Comanda CCU2/CCU3. Datorita comunicatiei radio, termostatul de perete si Sistemul de Actionare Supape de Incalzire prin Pardoseala pot fi conectate direct, deoarece nu trebuie sa fie trase cabluri. Comparativ cu alte sisteme de control al incalzirii prin pardoseala, controlul incalzirii prin pardoseala Homematic IP ofera un efort mai mic de instalare, dar in acelasi timp include avantajele unui sistem inteligent de control al incalzirii, cu control de la o camera la alta.
Termostatul de perete cu dimensiunile unui intrerupator de lumina poate fi utilizat intuitiv cu ajutorul rotitei de control. Temperatura reglabila poate fi definita cu precizie de 0,5 ° C si este transferata dupa accea automat la Termostatele de Calorifere Homematic IP sau la Actuatoarele de Incalzire prin Pardoseala. In cazul in care sunt utilizate dispozitive electrice de incalzire, temperatura poate fi reglata prin intermediul Prizei Inteligente de la Homematic IP.
 
Afisajul iluminat integrat indica valoarea de referinta si temperatura reala, precum si umiditatea masurata prin intermediul senzorului integrat. Daca modul de crestere este activat prin apasarea scurta a rotitei de comanda, toate supapele caloriferului sunt deschise la 80% pentru o perioada de 300 de secunde. Astfel, temperatura camerei este incalzita rapid. Afisajul termostatului de perete indica numaratoarea inversa pana la terminarea programului de incalzire. In plus, termostatul de perete sustine pana la sase profile reglabile, incluzand temperaturi individuale, oferind reglarea temporara a temperaturii camerei. Aici pot fi configurate pana la 6 faze de incalzire si racire cu 13 timpi de comutare pe zi.
 
Termostatul de perete Homematic IP este usor de instalat. Datorita alimentarii cu doua baterii AAA si a comunicatiei radio, termostatul de perete poate fi pozitionat oriunde in camera. Se livreaza suruburile si dopurile corespunzatoare, precum si un set de banda adeziva pe doua fete pentru instalarea acestuia. 
Specificatii produs
Tip senzor
Termostat temperatura
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Baterii
1.5 V LR03 / AAA
Masurare umiditate
intre 0 si 99%
Dimensiune (L x i x l ) mm
fara rama: 55 x 55 x 23.5 mm , cu rama: 86 x 86 x 25 mm
Greutate
100 g ( inclusiv bateriile)
Receptie semnal in spatiu deschis
250 m
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 35 °C
Port USB
Nu
Grad de protectie
IP20
Alimentare
Baterii
Consum energie
50 mA max.
Mufa intrare sursa de alimentare
Nu
Mufa iesire sursa de alimentare
Nu
Rezistenta baterii
2 Ani
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Senzor de temperatura si umiditate Homematic IP Smart Home - interior
5 1 5

31 mai 2021
Totul se face din telefon. Extrem de fiabil

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.