Adaptor Busch-Jaeger pentru Rama si Clapeta

Homematic-IP - Adaptor Busch-Jaeger pentru Rama si Clapeta
Cod: 144731
EAN: 4047976130900
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
49 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate

Puteti inlocui intrerupatoarele (existente) cu un efort redus de conectare prin intermediul dispozitivelor de actionare wireless ale liniei de produse Homematic IP.

Cu adaptorul Busch Jaeger pot fi integrate urmatoarele serii de comutatoare:

 • Duro 2000® SI / SI Linear
 • Reflex SI / SI Linear
 • carat®
 • future® Linear
 • solo®
 • Busch® axcent
 • alpha
 • balance® SI

 

Toate adaptoarele de instalare Homematic-IP sunt compatibile numai cu Comutatoare simple.

Informatii produs

Cu adaptoare pentru serii de comutatoare, dispozitivele de actionare wireless pot fi usor integrate in instalatiile existente ale diferitilor producatori si designeri, fara costuri majore si lucrari de instalare. Puteti schimba intrerupatoarele (existente) cu actionari wireless Homematic sau Homematic IP cu cabluri adecvate. Urmatoarele serii de comutatoare pot fi integrate cu adaptorul pentru seria de comutatoare Busch Jaeger:

 

- Duro 2000® SI / SI Linear

- Reflex SI / SI Linear

- carat®

- future® Linear

- solo®

- Busch® axcent

- alpha

- balance® SI

 

Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Adaptor intrerupator inteligent
Dimensiune (L x i x l ) mm
52 x 52 x 18 mm
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.