Detector de mișcare Homematic IP Smart Home cu senzor crepuscular - exterior

Homematic-IP - Detector de mișcare Homematic IP Smart Home cu senzor crepuscular - exterior
Cod: 142809
EAN: 4047976428090
Articol:
HmIP-SMO
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
469 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Detectare de pana la 12 m, unghiul de detectie aprox. 90 °, capabil sa se roteasca la 360 °
 • Intensitatea luminii difera in amurg, precum si intre soare si nori si permite comutarea pe baza de cerere bazata pe valori reglabile
 • Caracteristicile avansate, cum ar fi controlul surselor de lumina sau setarea nivelului de luminozitate pentru declansare, sunt disponibile in legatura cu unitatea centrala de comanda centrala CCU2 / CCU3 sau cu Punctul de Acces
 • Instalare flexibila pe pereti, datorita functionarii pe baterii, nu necesita lucrari de cablare
 • Pentru aplicatii interioare si exterioare: Ideal pentru monitorizarea garajelor sau a halelor, datorita posibilitatii de montare in intervalul de temperatura ambientala de la -20 la +55 ° C
 • Deoarece lentilele pot fi flexibile inclinate orizontal si vertical, declansarea neintentionata cauzata de animalele de companie poate fi evitata
 • Disponibil in alb (HmIP-SMO) si antracit (HmIP-SMO-A)
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de miscare Homematic IP cu senzor de luminozitate este parte integranta a sistemului de casa inteligenta Homematic IP si detecteaza in mod fiabil miscarile, precum si schimbarile de luminozitate ambientala in zonele interioare si exterioare. 
 
Senzorul de miscare poate fi folosit ca senzor de alarma in cadrul sistemului Homematic IP. In plus, acesta poate fi utilizat pentru comutarea luminilor in functie de nivelul luminozitatii prin conectarea dispozitivului cu alte produse Homematic IP prin aplicatia gratuita pentru smartphone-uri. Puteti limita timpul de conectare individual. In plus fata de detectarea miscarii, senzorul de luminozitate integrat transmite valoarea luminozitatii actuale la aplicatia Homematic IP.
Senzorul ofera o functionare fiabila la temperaturi intre -20 ° C si +55 ° C. Dispozitivul acopera un domeniu de detectare de pana la 12 metri si un unghi de detectie de aproximativ 90°. In plus, poate fi rotit cu 360°. Datorita dimensiunilor sale compacte si a comunicatiei radio, senzorul poate fi pozitionat flexibil. 
 
Materialul de montare necesar, suportul de montare pe perete si cele doua baterii AA care ofera alimentare cu energie de pana la trei ani, fac parte din continutul pachetului.
Specificatii produs
Elemente montare incluse in pachet
Da
Manual instalare
Da
Receptie semnal in spatiu deschis
230 m
Greutate
170 g ( inclusiv bateriile)
Dimensiune (L x i x l ) mm
76 x 74 x 90 mm
Temperatura ambientala de functionare
intre -20 si +55 °C
Grad de protectie
IP44
Consum energie in stand-by
Nu
Consum energie
40 mA max.
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Tip Dispozitiv
Senzor miscare
Instalare
Interior si Exterior
Unghi de detectie
90°
Durata viata baterii
3 ani
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.