Detector de prezență Homematic IP Smart Home, cu senzor crepuscular - interior

Homematic-IP - Detector de prezență Homematic IP Smart Home, cu senzor crepuscular - interior
Cod: 150587
EAN: 4047976505876
Articol:
HmIP-SPI
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
389 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Senzorul de luminozitate integrat detecteaza intensitatea luminii pentru actiunile care sunt declansate in timpul rasaritului sau in timpul noptii (pornirea luminilor in cazul detectarii miscarii, de exemplu)
  • In legatura cu alte dispozitive Homematic IP, de ex. o alarma poate fi declansata si lumina poate fi pornita
  • Gama optima de detectare de pana la 7 m si unghiul de detectie de 105° (aprox.)
  • Reglarea automata a sensibilitatii in cazul temperaturilor ridicate ale camerei (de exemplu, cand se utilizeaza incalzirea prin pardoseala) pentru detectarea precisa a miscarii
  • Design compact, facandu-l ideal pentru montarea in interior
  • Montarea flexibila pe tavan utilizand suruburile si diblurile incluse in pachet
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de prezenta IP homematic face parte din sistemul de acasa inteligenta Homematic IP si detecteaza in mod fiabil cele mai mici miscari in camerele interioare.
 
Dupa montarea senzorului de miscare pe tavan, este capabil sa inregistreze chiar si cele mai mici miscari (de exemplu tastand pe tastatura) pe o raza de pana la 3,5 m si un unghi de detectare de aproximativ 105°. Sunt detectate miscari mai mari pe o raza de pana la 7 m. 
In afara de aceasta, senzorul de luminozitate integrat este capabil sa detecteze modificarile nivelului luminozitatii. In acest fel, luminile sunt pornite automat daca se detecteaza miscarea. Senzorul de prezenta poate fi, de asemenea, utilizat ca senzor sensibil pentru declansarea alarmei. Pentru a asigura sensibilitatea detectiei si in cazul temperaturilor ridicate ale camerei, senzorul se adapteaza automat conditiilor respective. 
 
Senzorul este montat pe tavan folosind suruburile si diblurile incluse in pachet. Dupa instalare, un contact integrat de manipulare previne schimbarile neintentionate ale senzorului de miscare. De indata ce unitatea senzor este scoasa, un mesaj este trimis prin intermediul aplicatiei Homematic IP. Alimentarea este furnizata de doua baterii LR6, care ofera surse de alimentare pentru senzorul de miscare de pana la 2 ani.
Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Senzor miscare
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
80 mA max.
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
100 x 29 mm
Greutate
119 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
250 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Interior
Unghi de detectie
105°
Durata viata baterii
2 ani
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Detector de prezență Homematic IP Smart Home, cu senzor crepuscular - interior
5 1 5

03 iunie 2021
Am cumparat acest senzor ca si parte a unei alarma de interior si pot sa spun ca face tot ce scrie in descriere si mai mult. Pe langa designul foarte placut, usurinta instalarii am fost placut impresionat si de sensibilitatea cu care inregistraza miscarile, chiar de la distanta. Instalarea a durat cateva secunde cred fara necesitatea chemarii unei firme dedicate, alimentarea se face cu baterii cu durata lunga de viata, deci este total independent fata de alimentarea la retea.

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.