Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior fara monitorizare consum

Homematic-IP - Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior fara monitorizare consum
Cod: 141836
EAN: 4047976418367
Articol:
HMIP-PS
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
349 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Reglarea precisa a radiatoarelor electrice in legatura cu un termostat Homematic Wall Wall
 • Poate fi folosit pentru a extinde domeniul wireless al semnalului radio intr-o soluție de securitate, dispozitivul comuta automat de ex. sirene de interior sau lumini de indata ce se declanseaza o alarma
 • Control confortabil prin aplicația Homematic IP
 • Operarea manuala: Dispozitivele conectate pot fi pornite si oprite direct de pe dispozitiv
 • Instalare usoara: rapid si fara scule
 • Consum redus de energie in stand-by
 • Datorita designului compact, priza inteligenta nu blocheaza prizele din jurul ei
 • Control vocal confortabil (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Priza Inteligenta de Interior este parte integranta a sistemului de casa inteligenta Homematic IP si ofera comutarea flexibila a dispozitivelor electrice dintr-o locatie indepartata. 
 
Pentru a porni dispozitivul, pur si simplu trebuie sa fie conectat la o priza si adaugat la sistemul Homematic IP. Priza de conectare poate fi utilizata pentru controlul unui calorifer electric sau pentru comutarea altor sarcini electrice, cum ar fi de exemplu o lampa de podea. Daca doriti sa activati sau sa dezactivati direct dispozitivul, puteti folosi butonul integrat de pe partea frontala a prizei inteligente.
In cadrul solutiei de climatizare Homematic IP, priza inteligenta functioneaza fiabil impreuna cu Termostatele Homematic IP. Astfel, daca este utilizat un incalzitor electric, priza inteligenta ofera o reglare exacta a temperaturii camerei.
 
In ciuda capacitatii mari de comutare de pana la 3680 Watt, comutatorul nu blocheaza prizele din jur. Datorita consumului redus de energie in stand-by de sub 0,3 W, comutatorul pluggable poate ramane conectat in priza fara probleme.
Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Priza Inteligenta
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
16 A max.
Consum energie in stand-by
< 0.3 W
Capacitate de comutare (max)
3680 W
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre -10 si +35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
70 x 70 x 39 mm
Greutate
154 g
Receptie semnal in spatiu deschis
400 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
In Priza Existenta
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.