Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior cu monitorizare consum

Homematic-IP - Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior cu monitorizare consum
Cod: 140666
EAN: 4047976406661
Articol:
HMIP-PSM
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
357 RON TVA inclus
Stoc furnizor
Cumpara in rate
 • Masoara consumul de energie, tensiune si curent
 • Poate fi folosit pentru a extinde domeniul wireless al semnalului radio
 • Precizie mare de masurare pentru masurarea incarcarilor in stand-by
 • Reglarea precisa a caloriferelor electrice in legatura cu un Termostat Inteligent de Camera Homematic IP
 • Operare manuala: Dispozitivele conectate pot fi activate sau dezactivate si direct de pe dispozitiv
 • Datorita designului compact, dispozitivul nu blocheaza soclurile din jur
 • Control vocal (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Priza inteligenta si contorul conectabil Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta Homematic IP si ofera comutarea flexibila a dispozitivelor electrice dintr-o locatie indepartata, masurand in acelasi timp consumul de energie.
 
Pentru a porni dispozitivul, pur si simplu trebuie sa fie conectat la o priza si adaugat la sistemul Homematic IP. Comutatorul compact de conectare poate fi utilizat pentru controlul unui incalzitor electric, precum si pentru comutarea altor consumatoare electrice, cum ar fi o lampa de podea. Daca doriti sa activati sau sa dezactivati direct dispozitivul, puteti folosi butonul integrat de pe partea frontala a prizei. In cadrul solutiei de climatizare Homematic IP, intrerupatorul functioneaza impreuna cu Termostatul de Camera Homematic IP. Astfel, daca este utilizat un incalzitor electric, priza ofera o reglare exacta a temperaturii camerei.
Dispozitivul de masurare integrat este capabil sa detecteze consumul de energie intr-un interval de 0 si 3680 Watt. Dispozitivul ofera o rezolutie de masurare in trepte de 0,01 Watt si o deviatie maxima de masurare de +/- 0,03 Watt. Datorita preciziei ridicate de masurare, chiar si incarcaturile electrice mici si incarcatura stand-by a dispozitivelor electrice pot fi monitorizate usor prin aplicatie. De asemenea, consumul total de energie masurat este afisat clar in aplicatie.
 
In ciuda capacitatii mari de comutare de pana la 3680 Watt, priza nu blocheaza prizele din jur. Datorita consumului redus de energie in standby de sub 0,3 W, comutatorul poate ramane conectat in priza fara probleme.
Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Priza si multimetru
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
16 A max.
Consum energie in stand-by
< 0.3 W
Capacitate de comutare (max)
3680 W
Precizie masurare putere
1% ± 0,03 W
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre -10 si +35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
70 x 70 x 39 mm
Greutate
154 g
Receptie semnal in spatiu deschis
400 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior cu monitorizare consum
5 1 5

31 mai 2021
Economisire majora in zona curentului “vampir”, adica a aparatelor lasate in standby: laptopuri, tv etc

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.