Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior cu variator de tensiune (dimmer)

Homematic-IP - Priza inteligenta Homematic IP Smart Home de interior cu variator de tensiune (dimmer)
Cod: 150327
EAN: 4047976503278
Articol:
HmIP-PDT
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
399 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Optimizat pentru surse de lumina moderne si prin urmare, ideal pentru sarcini mici (de exemplu LED-uri)
  • Datorita dimensiunii moderne, complet electronice are o functionarea silentioasa, fara emisii de zgomot
  • Operarea manuala: Comutarea si diminuarea incarcarilor sunt posibile printr-un buton direct pe dispozitiv
  • Consum redus de curent
  • Datorita designului compact, dispozitivul nu blocheaza soclurile inconjuratoare
  • Control vocal confortabil (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Dispozitivul Homematic IP este parte integranta a sistemului de acasa inteligent IP Homematic si suporta diminuarea si comutarea lampilor conectate. Dispozitivul de actionare diminuat a fost proiectat ca adaptor compact si astfel nu blocheaza soclurile inconjuratoare. 
 
Deoarece dispozitivul este un dispozitiv de actionare a diminuarii  curentului, acesta este in mod special compatibil pentru diminuarea si comutarea lampilor clasice cu incandescenta, a lampilor cu halogen, a lampilor cu economie de energie si a celor mai multe lampi cu LED. Sistemul de actionare a diminuarii marginilor de tractiune integrala este optimizat in special pentru sursele de lumina cu economie de energie cu o capacitate de comutare intre 3 si 80 VA. Electronica moderna asigura functionarea fara emisii de zgomot. Iesirea luminii poate fi diminuata in pasi de 0,5% direct pe dispozitiv sau prin telecomanda, printr-un buton sau prin aplicatia gratuita pentru smartphone-uri.
Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Priza si dimmer
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
0.35 A max.
Consum energie in stand-by
0.4 W
Capacitate de comutare (max)
80 VA
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre -10 si +35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
70 x 70 x 39 mm
Greutate
138 g
Receptie semnal in spatiu deschis
170 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.