Intrerupator inteligent Homematic IP Smart Home cu monitorizarea consumului

Homematic-IP - Intrerupator inteligent Homematic IP Smart Home cu monitorizarea consumului
Cod: 142720
EAN: 4047976427208
Articol:
HmIP-BSM
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
379 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Functia de masurare detecteaza in mod fiabil dispozitivele pornite - prin urmare, sistemele de valve si contorul de comutare pot fi utilizate in circuite incrucisate si bidirectionale existente
 • Comanda confortabila prin aplicatia Homematic IP si prin intermediul telecomenzii Homematic IP
 • Design compact pentru instalare in doze standarde de montaj incorporate in perete
 • Poate fi integrat si in switch-urile existente, folosind cadrele si balantele existente
 • Cu adaptorul adecvat, dispozitivul poate fi integrat in cele mai populare modele de comutatoare ale producatorilor de renume precum: Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, düwi, Kopp
 • Un conductor neutru este necesar pentru instalare
 • Control vocal confortabil (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Actuatorul si multimetrul pentru comutatoarele IP Homematic pentru comutatoarele de marca face parte din sistemul de casa inteligenta Homematic IP. Cu priza inteligenta, sarcinile ohmice cu o putere maxima de 1150 W pot fi comutate in mod traditional prin intermediul telecomenzii de montare pe perete sau utilizand cu usurinta aplicatia Homematic IP gratuita.
 
Mai mult, consumul de energie corespunzator poate fi detectat. Datorita designului sau compact, dispozitivul de actionare a prizei si contorul se potrivesc confortabil in dozele de curent montate in perete. Comutatoarele existente pot fi inlocuite in numai cativa pasi simpli daca, langa conductorul de faza, este disponibil si un conductor neutru in cutia montat incastrat.

Functia de masurare integrata detecteaza in mod fiabil dispozitivele pornite - de aceea, priza si contorul de comutare pot fi utilizate in circuite incrucisate si bidirectionale existente. Datorita diferitelor adaptoare disponibile, priza inteligenta de diminuare poate fi integrat in cele mai comune sisteme de comutare a marcilor Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, Düwi si Kopp. Consumul de energie in stand-by este de aproximativ 0,2 W.

Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Priza Inteligenta
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
5 A max.
Consum energie in stand-by
0.2 W
Capacitate de comutare (max)
1150 W
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
71 x 71 x 37 mm
Greutate
43 g
Receptie semnal in spatiu deschis
240 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
In doza de perete
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Intrerupator inteligent Homematic IP Smart Home cu monitorizarea consumului
5 1 5

02 iunie 2021
Foarte mulțumit de toate produsele , calitatea produselor , ajutorul firmei la instalare , o firma care se respecta , mult succes . Recomand produsele fiind de o calitate excepțională.
Intrerupator inteligent Homematic IP Smart Home cu monitorizarea consumului
5 1 5

31 mai 2021
Face absolut toti banii! Sa ajungi sus in pat si sa iti dai seama ca ai uitat o lumina aprinsa pe nu stiu unde in curte nu mai e o problema, o poti stinge din telefon. Grupuri de lumini, profiluri, totul e extrem de simplu si eficient.

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.