Intrerupator inteligent Homematic IP Smart Home (dimming)

Homematic-IP - Intrerupator inteligent Homematic IP Smart Home (dimming)
Cod: 143166
EAN: 4047976431663
Articol:
HmIP-BDT
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
420 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Aplicatia Homematic IP ofera diminuarea infinit variabila a luminilor conectate in pasi de 0,5% procente
 • Consum redus de curent
 • Design compact pentru instalare in doze standarde montate in perete
 • Poate fi integrat si in switch-urile existente, folosind cadrele si balantele existente
 • Cu adaptorul adecvat, dispozitivul poate fi integrat in cele mai populare modele de comutatoare ale producatorilor de renume precum: Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, düwi, Kopp
 • Functionare fiabila cu o sarcina minima de 3 VA
 • Un conductor neutru este necesar pentru instalare
 • Control vocal confortabil (prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Cu actionarea Prizei Inteligente pentru comutatoarele de lumina, sistemul de iluminare existent poate fi usor integrat intr-un sistem de casa inteligenta Homematic IP. 
 
Datorita designului sau compact, dispozitivul de actionare a diminuarii se potriveste confortabil in dozele standarde din perete. Comutatoarele existente pot fi inlocuite in numai cativa pasi simpli daca, langa conductorul de faza, este disponibil si un conductor neutru in doza de curent. Deoarece dispozitivul este un dispozitiv de actionare a diminuarii curentului, acesta este compatibil mai ales pentru lampile clasice cu incandescenta, lampile cu halogen (cu transformator electronic) si lampile cu dimensiuni reduse de economisire a energiei, precum si lampile cu LED-uri dimmabile.
Capacitatea maxima de comutare este de 80 VA. Imediat dupa setare, iesirea luminii poate fi diminuata in pasi de 0,5% procente prin intermediul aplicatiei Homematic IP gratuita. Functionarea conventionala prin intermediul telecomenzii de montare pe perete ramane de asemenea disponibila.
 
Datorita diferitelor adaptoare disponibile, priza inteligenta poate fi integrata in cele mai comune sisteme de comutare a marcilor Busch-Jaeger, Gira, Merten, Berker, Jung, Düwi si Kopp.
Consumul de energie in standby este de aproximativ 0,4 W.
Specificatii produs
Tip Dispozitiv
Priza si dimmer
Frecvente radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
0.35 A max.
Consum energie in stand-by
0.4 W
Capacitate de comutare (max)
80 VA
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
71 x 71 x 37 mm
Greutate
47 g
Receptie semnal in spatiu deschis
270 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
In doza de perete
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.