Rama si Clapeta intrerupator Homematic IP Universal cu Sageti

Homematic-IP - Rama si Clapeta intrerupator Homematic IP Universal cu Sageti
Cod: 153001
EAN: 4047976530014
Articol:
HmIP-BRA
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
99 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
Se potriveste pentru urmatoarele sisteme inteligente:
  •  Sistem inteligent pentru intrerupatoare cu monitorizarea consumului / HmIP-BSM
  •  Sistem inteligent pentru varierea tensiunii de alimentare (dimming) / HmIP-BDT

Dar datorita sagetilor de pe clapeta este destinat mai mult pentru urmatoarele sisteme inteligente:

  •  Sistem Inteligent de Comanda a Jaluzelelor si Rulourilor / HmIP-BROLL
  •  Sistem Inteligent de Comanda a Marchizelor si Copertinelor / HmIP-BBL
Informatii produs

Rama si capacul pentru intrerupator de la Homematic IP Universal se potriveste perfect pentru orice sistem inteligent de control al luminei sau al rulourilor / jaluzelelor de la Homematic IP. Acesta are un design modern cu linii drepte si se imbina perfect in orice design de interior disponibil. Acesta este disponibil doar pe culoarea alba.

Dar datorita sagetilor de pe capacul acestui intrerupator, se recomanda folosirea acestuia mai mult pentru sistemele inteligente de control al jaluzelelor, rulourilor, marchizelor sau copertinelor, sagetile fiind folositoare la directia in care doriti sa actionati obiectele mai sus mentionate.

Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.