Senzor de lumină Homematic IP Smart Home - exterior

Homematic-IP - Senzor de lumină Homematic IP Smart Home - exterior
Cod: 151566
EAN: 4047976515660
Articol:
HmIP-SLO
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
199 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Valorile colectate ale luminii sunt afisate prin aplicatia Homematic IP
  • Are aplicatii multiple in legatura cu alte dispozitive Homematic IP (de exemplu, aprinderea luminilor in timpul intunericului sau coborarea jaluzelelor in caz de lumina puternica)
  • Gata imediat pentru utilizare datorita functionarii pe baterii si comunicarii prin radio
  • Montare flexibila si usoara pe perete datorita fiselor si suruburilor furnizate sau utilizarii acesteia in picioare pe un suport sau o masa
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de lumina Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta de la Homematic IP si masoara luminozitatea in zonele exterioare. Valorile masurate pot fi afisate prin aplicatia gratuita Homematic IP pentru smartphone-uri. 
 
Senzorul de lumina Homematic IP ofera o gama larga de aplicatii in combinatie cu alte dispozitive Homematic IP, cum ar fi dispozitivele de comanda ale rulourilor / jaluzelelor si a marchizelor / copertinelor sau a comutatoarele conectate. Senzorul de lumina masoara valorile luminii si transmite informatiile detectate catre dispozitivele Homematic IP conectate, care reactioneaza conform configuratiei definite anterior. De exemplu, copertina poate fi prelungita in timpul expunerii puternice a razelor solare sau daca iluminarea fatadelor este pornita in amurg in timp ce obloanele sunt lasate in jos.

Datorita functionarii pe baterii si a comunicari prin radio, senzorul de lumina Homematic IP este imediat pregatit pentru utilizare. In mod ideal, fie este montat pe perete in zonele exterioare sau pozitionat in locatia dorita. Materialul de montare necesar, cum ar fi diblurile si suruburile, sunt incluse in pachet. Pentru functionarea senzorului de lumina Homematic IP, este necesare o conexiune cu Punctul de Acces Homematic IP, cu aplicatia pentru smartphone-uri sau cu unitatea centrala de comanda CCU2 / CCU3 sau cu o solutie partenera.

Specificatii produs
Tip dispozitiv
Senzor lumina
Recventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
40 mA max.
Grad de protectie
IP43
Temperatura ambientala de functionare
intre -20 si +55 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
52 x 65 x 34 mm
Greutate
100 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
310 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe perete / pe masa
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.