Kit Starter pentru Rulouri si Jaluzele Homematic IP

Homematic-IP - Kit Starter pentru Rulouri si Jaluzele Homematic IP
Cod: 151670
EAN: 4047976516704
Articol:
HmIP-SK5
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
949 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Punctul de acces conecteaza telefonul smartphone prin cloud-ul Homematic IP cu toate dispozitivele Homematic IP
 • Intrerupatorul Inteligent de Comanda pentru comutatoarele de marca controleaza toate motoarele tubulare standard pentru jaluzele si copertine
 • Operare usoara prin aplicatia Homematic IP
 • Cu profiluri saptamanale configurate individual, jaluzelele / rulourile pot fi mutate in sus si in jos intr-un mod controlat de timp
 • Securitate ridicata datorita criparii complexe AES si localizarii serverului in Germania - nu necesita date personale
 • Un conductor neutru este necesar pentru instalare
 • Control vocal confortabil si individual (de exemplu, prin Amazon Alexa)
 • Controlul intrerupatorului poate fi extins in orice moment intr-un sistem inteligent de casa inteligenta, impreuna cu diferite dispozitive Homematic IP
Informatii produs
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.