Intrerupator Inteligent Homematic IP Smart Home de comanda Rulourilor potrivit și pentru copertine

Homematic-IP - Intrerupator Inteligent Homematic IP Smart Home de comanda Rulourilor potrivit și pentru copertine
Cod: 151322
EAN: 4047976513222
Articol:
HmIP-BROLL
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
349 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Functionare confortabila prin aplicatia Homematic IP, prin telecomanda Homematic IP sau direct prin intermediul butonului de comanda al intrerupatorului
 • Potrivit pentru toate motoarele de jaluzele cu tub standard
 • Cu profiluri saptamanale configurate individual, jaluzelele / rulourile pot fi mutate in sus si in jos intr-un mod controlat, intr-o perioada de timp pe care o doresti
 • Control rasarit si apus, cu ajutorul unui senzor de lumina exterioara se pot ridica sau lasa jaluzelele / rulourile
 • Blocarea furtunii si protectia impotriva caldurii pot fi realizate in combinatie cu aplicatia Homematic IP 
 • Design compact pentru instalare in doze standard de montaj in perete
 • Poate fi integrat si in switch-urile existente, folosind cadrele si balantele existente
 • Un conductor neutru este necesar pentru instalare
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Intrerupatorul de comanda al jaluzelelor / rulourilor pentru comutatoarele de lumina standarde face parte din sistemul Homematic IP de casa inteligenta si ofera control automat al jaluzelelor si rulourilor cu motoare cu tuburi standard.
 
Dupa configurare cu unitate de calibrare automata pot fi definite profiluri saptamanale individuale, de asemenea in functie de rasaritul soarelui si apusul soarelui. De exemplu, in timpul saptamanii, jaluzelele unt ridicate dupa rasarit, dar nu inainte de ora 6:30 a.m .. in plus, este disponibila o functie suplimentara de blocare furtuna si protectie impotriva vantului, in combinatie cu aplicatia Homematic IP si alte dispozitive Homematic.
Intrerupatorul de comanda al jaluzelelor / rulourilor pentru comutatoarele de lumina este proiectat pentru a fi instalat in doze standard si poate fi integrat in seria de comutatoare existente de producatori de varf care utilizeaza adaptoarele noastre. Astfel, cadrele existente pot continua sa fie utilizate.
 
Odata montat, ruloul ferestrei conectata la acesta poate fi operata prin aplicatia Homematic IP, cu telecomanda Homematic IP sau intr-o maniera conventionala direct prin butonul comutatorul instalat in doza.
 
Datorita consumului redus de energie in stand-by de cel putin 0,2 Watt, nu trebuie sa iti mai faci griji cu privire la costurile actuale ale energiei.
Specificatii produs
Tip dispozitiv
Intrerupator comanda jaluzele / rulouri
Recventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
230 V/50 Hz
Consum energie
2.2 A max
Consum energie in stand-by
0.2 W
Capacitate de comutare (max)
500 VA
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 0 si 50 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
71 x 71 x 37 mm
Greutate
58 g
Receptie semnal in spatiu deschis
220 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
In doza de perete
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.