Sirenă de alarmă Homematic IP Smart Home, exterior, IP44, alimentată cu energie solară

Homematic-IP - Sirenă de alarmă Homematic IP Smart Home, exterior, IP44, alimentată cu energie solară
Cod: 153208
EAN: 4047976532087
Articol:
HmIP-ASIR-O
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
Nou
639 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Avertizarea se face prin intermediul a doua difuzoare Piezo cu volum de 100 dB si a  lampilor puternice cu semnale luminoase
  • Sursa de alimentare durabila prin intermediul celulei solare care alimenteaza trei baterii NiMH reincarcabile - se economiseste suficienta energie pentru o functionare fiabila chiar si pe timpul noptii
  • Alarma puternica iar in legatura cu un Detector de Miscare Homematic IP sau cu un senzor de fereastra / usa Homematic IP aceasta avertizeaza imediat
  • Ideala pentru montarea in zonele exterioare datorita carcasei rezistente la intemperii cu grad de rezistenta IP44
  • Semnalul sonor, semnalizarea LED-ului si durata alarmei pot fi configurate individual din aplicatie
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Alarma de exterior Homematic IP ofera semnale sonore si vizuale in cadrul sistemului de casa inteligenta Homematic IP. Prin intermediul alarmei de exteriro wireless - intrarea prin efractie sau alte evenimente pot fi semnalizate acustic si optic. 
 
In acest scop, sirena externa are doua difuzoare Piezo puternice, precum si LED-uri de semnalizare, care sunt adapostite intr-o carcasa rezistenta la intemperii cu grad de protectie IP44. Alarma poate fi declansata, daca un Detector de Miscare Homematic IP sau un senzor de fereastra / usa Homematic IP detecteaza o intrare neautorizata in casa ta.
Datorita conexiunii directe intre dispozitive, declansarea alarmei functioneaza chiar si in absenta unei conexiuni la Internet sau in cazul unei defectiuni a Punctului de Acces Homematic IP sau a Panourilor de Comanda CCU2 / CCU3.
 
In plus, alarma are un sistem impotriva dezafectarii acesteia, care declanseaza alarma in cazul incercarilor de dezmembrare neautorizate. Datorita sursei de alimentare durabila a celulelor solare impreuna cu o bateriile reincarcabile, nu este necesara o sursa de alimentare separata pentru dispozitiv. In acest fel alarma poate fi montata si in locuri greu accesibile. Bateria asigura functionarea fiabila chiar si noaptea sau in zilele incetosate. Deasemenea alarma poate fi reincarcata si prin portul micro USB, daca este necesar.
Specificatii produs
Tip dispozitiv
Alarma
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
Celule solare + baterii reincarcabile
Consum energie
500 mA max.
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP44
Temperatura ambientala de functionare
intre -20 si +50 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
110 x 230 x 87 mm
Greutate
755 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
300 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe perete
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Sirenă de alarmă Homematic IP Smart Home, exterior, IP44, alimentată cu energie solară
5 1 5

03 iunie 2021
Produs de top. Am achizitionat alarma pentru o casa de vacanta tocmai datorita faptului ca este solara, si pe langa notificarile primite pe telefon ai si control total de la distanta. Ca si design arata exceptional, foarte bine construita, usor de instalat si destul de puternica sa trezeasca vecinii. Am instalat-o in cateva secunde cred, si dupa ce a facut un update a fost gata de utilizat, fara nici un cablu sau necesitatea montarii unui profesionist. Un alt plus mare este ca are senzor de sabotaj, deci daca umbla cineva la ea sau incearca sa o dea jos se activeaza si esti imediat notificat pe telefon.

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.