Sirena de alarma Homematic IP Smart Home - interior

Homematic-IP - Sirena de alarma Homematic IP Smart Home - interior
Cod: 153825
EAN: 4047976428014
Articol:
HmIP-ASIR-2
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
379 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Avertizare rapida datorita semnalului acustic puternic ≥ 90 dB cu distanta de un 1 m, precum si a LED-urilor de semnalizare rosii
  • Semnale acustice optionale pentru activarea sau dezactivarea solutiei de securitate
  • Pot fi definite diferite semnale acustice si durata alarmei
  • Alarma are sistemul anti-dezafectare integrat pentru evitarea dezafectarii acesteia
  • Montare usoara si flexibila pe perete sau in tavan folosind suruburile si diblurile furnizate in pachet
  • Design similar cu alarma de fum
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Alarma de interior Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta Homematic IP si sperie hotii cu o presiune sonora de pana la 90 de decibeli. In plus, alarma ofera caracteristici utile suplimentare.
 
In afara de sirena puternica, doua LED-uri de inalta luminozitate genereaza o atentie suplimentara. Puteti regla sunetul alarmei selectand intre diferite sunete. Sunt deosebit de utile semnalele sonore pentru activarea si dezactivarea modului de alarma.

Datorita comunicatiei radio, alarma inovatoare poate fi actionata wireless si dispozitivul poate fi pozitionat oriunde doriti. Deoarece proiectarea dispozitivului este similara cu o alarma de fum, alarma Homematic IP poate fi montata in mod necontenit pe plafoane, la indemana hotilor. Daca, totusi, un hot este capabil sa ajunga la sirena, sistemul anti-dezafecatare detecteaza in mod fiabil manipularea, declansand alarma.

Specificatii produs
Tip dispozitiv
Alarma
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
3 x 1.5 V LR6/mignon/AA
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
124 x 45 mm
Greutate
136 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
250 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe tavan
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.