Senzor de miscare si luminozitate pentru interior

Homematic-IP - Senzor de miscare si luminozitate pentru interior
Cod: 142722
EAN: 4047976427222
Articol:
HmIP-SMI
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
369 RON TVA inclus
Stoc furnizor
Cumpara in rate
  • Design compact, facandu-l ideal pentru functionarea in interior
  • Ofera o gama larga de aplicatii in legatura cu alte dispozitive Homematic IP, de ex. pentru functiile de control al luminii si alarme
  • Gama optima de detectare de pana la 12 m si unghiul de detectie de 105° (aprox.)
  • Poate fi montat pe un perete, pe tavan, intr-un colt sau in suportul furnizat
  • Primesti informatii imediate prin intermediul aplicatiei Homematic IP despre miscarea din casa ta
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de miscare Homematic IP face parte din sistemul Homematic IP de casa inteligenta si detecteaza fiabil miscarile, precum si schimbarile de luminozitate ambientala. Detectorul de miscare a fost proiectat pentru functionarea in interior si acopera un domeniu de detectare de pana la 12 metri si un unghi de detectie de aproximativ 105°.
 
Senzorul de miscare poate fi folosit ca senzor de alarma in cadrul sistemului Homematic IP. In plus, acesta poate fi utilizat pentru comutarea luminilor in functie de nivelul luminozitatii prin conectarea dispozitivului cu alte produse Homematic IP prin aplicatia gratuita pentru smartphone-uri. Puteti limita timpul de conectare individual. Pentru a proteja dispozitivul de manipulare, a fost integrat un contact de tip tamper care declanseaza o alarma in cazul unei scoateri neautorizate. 
Cu aplicatia gratuita Homematic IP, un avertisment este trimis direct catre smartphone-ul utilizatorilor prin notificare push. In plus fata de detectarea miscarii, senzorul de luminozitate integrat transmite valoarea luminozitatii actuale la aplicatia Homematic IP.
 
Datorita dimensiunilor sale compacte si a alimentarii cu baterii, senzorul poate fi instalat pe pereti, pe tavane, pe colturi sau chiar pe stative. Materialul de montare necesar, suportul, precum si suportul de montare pe perete si bateriile AA care ofera alimentare de pana la 3 ani, fac parte din continutul pachetului.
Specificatii produs
Tip dispozitiv
Detector miscare
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
40 mA
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
52 x 65 x 34 mm
Greutate
85 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
280 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe perete / masa / suport
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.