Dispozitiv alarmă de fum Homematic IP Smart Home cu baterie litiu de 10 ani

Homematic-IP - Dispozitiv alarmă de fum Homematic IP Smart Home cu baterie litiu de 10 ani
Cod: 142685
EAN: 4047976426850
Articol:
HMIP-SWSD
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
436 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • O alarma de fum cu lumina optica difuza, difuzata cu Q-Label. Certificat conform EN 14604 si vfdb 14-01 de catre Centrul de Testare KRIWAN
 • Nu este nevoie de intretinere datorita unei baterii permanente sigilate, cu o durata de viata a bateriei de 10 ani
 • Iluminarea de urgenta prin LED-ul integrat care in timpul alarmei lumineaza ruta de evacuare
 • Functia de auto-testare si control al bateriei
 • Pana la 40 de dispozitive de alarma de fum de acelasi tip pot fi conectate prin Punctul de Acces - cu functia de repeator, alarma este transmisa celorlalte alarme de fum
 • Montare usoara si flexibila a tavanului utilizand suruburile si diblurile furnizate in pachet
 • Alarma de fum fara fir bazata pe protocolul wireless Homematic IP si AES-128
 • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de fum Homematic IP este parte integranta a sistemului de casa inteligenta Homematic IP si detecteaza in mod fiabil fumul din aerul ambiental prin intermediul senzorului sau optic cu lumina imprastiata. 
 
Spre deosebire de majoritatea alarmei de fum, alarma Homematic IP de Fum ofera numeroase caracteristici inovatoare. Toate alarmele de fum din cadrul unui sistem IP Homematic sunt operate in mod colectiv. Daca, de exemplu, se detecteaza un incendiu in subsol, dispozitivele de alarma pentru fum din alte etaje si camere va avertizeaza atunci cand exista un pericol.
In plus, alarmele de fum nu numai ca avertizeaza utilizatorii acustic prin alarma, dar si printr-o iluminare de urgenta cu un LED integrat, care ofera orientare si in camere cu umiditate ridicata. Alimentarea este furnizata de doua baterii litium instalate permanent, care ofera alimentare cu energie de pana la 10 ani. 
 
Deoarece sistemul poate fi extins cu usurinta, pana la 40 de alarme de fum pot fi operate prin intermediul unui punct de acces Homematic IP, daca este necesar. In cazul in care sursa de alimentare nu reuseste, alarmele de fum raman conectate direct si fara punctul de acces IP Homematic si sunt gata de functionare.
Specificatii produs
Tip dispozitiv
Detector fum
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 3 V baterii lithium (instalate permanent)
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 30 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
110 x 45 mm
Greutate
148 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
200 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe tavan
Parerea clientilor
Nota produsului: 5
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Spune-ne parerea ta despre acest produs. Trimite review
Dispozitiv alarmă de fum Homematic IP Smart Home cu baterie litiu de 10 ani
5 1 5

03 iunie 2021
Este un produs excelent, usor de instalat si foarte eficient. Am mai testat cateva produse similare dar nici unul nu se apropie de calitatea si eficienta produsului Homematic.

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.