Senzor de trecere Homematic IP Smart Home cu recunoasterea directiei

Homematic-IP - Senzor de trecere Homematic IP Smart Home cu recunoasterea directiei
Cod: 151159
EAN: 4047976511594
Articol:
HmIP-SPDR
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
699 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Raza de detectare optimizata de aproximativ 4,5 m si un unghi de detectare de 66° ajuta si la o detectare fiabila in intuneric
  • Conectat cu alte dispozitive Homematic IP, luminile pot fi aprinse cand intri intr-o camera si sunt oprite cand parasesti camera, in functie de directia de trecere prin fata senzorului
  • Ideal pentru montarea in partea laterala a tocului usilor gratie functionarii pe baterii si a designului sau compact
  • Poate fi montat usor cu benzi adezive sau suruburi incluse in pachet
  • Detectarea neintentionata a animalelor de companie poate fi evitata daca dispozitivul este montat la o inaltime de minim 80 cm
  • Avertizare prin intermediul aplicatiei Homematic IP privind eliminarea sau manipularea neautorizata datorita sistemului de dezafectare dispozitiv
  •  Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de trecere homematic IP cu recunoastere a directiei face parte din sistemul de casa inteligenta Homematic IP si detecteaza in mod fiabil persoanele cand trec o usa sau un hol, numarul de persoane si directia de trecere sunt deasemenea inregistrate. 
 
Senzorul detecteaza persoanele in timpul zilei si a noptii, intr-un interval de detectie de pana la 4,5 metri. Unghiul de detectie este de 66 °. Daca senzorul este utilizat in legatura cu alte dispozitive Homematic IP, se pot realiza diferite scenarii de aplicare. De exemplu, lumina camerei poate fi pornita automat la intrarea in camera si oprita atunci cand parasiti incaperea.
In plus, senzorul poate fi utilizat pentru declansarea alarmei, daca acesta este montat pe o usa ce are legatura cu exteriorul. Dispozitivul este montat orizontal la sol si poate fi pozitionat nu numai in cadrul usii, ci si pe diferite suprafete si locatii din cladiri. 
 
La o inaltime de montare de la 80cm in sus, se va evita detectarea animalelor de companie. Un sistem anti-dezafectare ofera o securitate suplimentara. Doua baterii LR6 ofera alimentare pentru senzorul de trecere de pana la 2 ani. Dispozitivul este instalat fie folosind benzi adezive duble, fie cu doua suruburi mici. Se livreaza materialul de montare necesar in pachet.
Specificatii produs
Tip dispozitiv
Detector miscare
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR6/Mignon/AA
Consum energie
50 mA max.
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP20
Temperatura ambientala de functionare
intre 5 si 35 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
128 x 45 x 22 mm
Greutate
106 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
290 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe toc usa / perete / tavan
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.