Senzor inteligent impotriva inundatiilor

Homematic-IP - Senzor inteligent impotriva inundatiilor
Cod: 151694
EAN: 4047976516940
Articol:
HmIP-SWD
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
329 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
  • Detecteaza umiditatea pe diferite suprafete, precum si apa de la 1,5 mm inaltime
  • Cresterea umiditatii si a apei este indicata prin alarma integrata a senzorului de apa sau daca este disponibila, prin alarma Homematic IP, precum si aplicatia Homematic IP
  • Cu un senzor de inclinare integrat, deplasarea sau manipularea neintentionata a senzorului de apa este detectata si indicata imediat
  • Adaptare flexibila la locul de instalare datorita functionarii pe baterii si a sondelor de masurare montate pe arcuri
  • Reglarea individuala a comportamentului declansator prin aplicatia Homematic IP
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul de apa Homematic IP face parte din sistemul Homematic IP de casa inteligenta si detecteaza umiditatea si apa care se produc in mod credibil de la o inaltime de 1,5 milimetri. Deci, semnalele senzorului de apa Homematic IP detecteaza automat, de exemplu o scurgere in baie sau in pivnita, semnaland acustic cu ajutorul alarmei integrate si printr-un mesaj push in aplicatia Homematic IP graturita. 
 
Acest lucru le ofera posibilitatea de a reactiona imediat la situatia de pericol si de a minimiza daunele. In plus fata de alertare pe alarma integrata de alerta apa poate fi semnalizata in orice alt punct din casa folosind Alarma de Interior Homematic IP automata (HMIP Asir). Comportamentul de eliberare a senzorului de apa poate, in functie de preferintele personale.

Dispozitivele ajustate in comunicarea prin unde radio libere, functionarea bateriei si sondele cu arc este senzorul de apa Homematic IP si poate fi utilizat in mod flexibil in casa sau apartament si pe suprafete diferite. Dispozitivul are, de asemenea, un senzor de inclinare instalat, care detecteaza imediat si raporteaza miscarea nedorita sau manipularea. Pe langa instructiunile de utilizare, pachetul include si doua baterii 1.5 V LR03 / Micro / AAA. Temperatura ambientala: -20 pana la +55 ° C.

Specificatii produs
Tip dispozitiv
Detector apa
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
2 x 1.5 V LR03/Micro/AAA
Consum energie
100 mA max.
Consum energie in stand-by
Nu
Grad de protectie
IP44
Temperatura ambientala de functionare
intre -20 si +55 °C
Dimensiune (L x i x l ) mm
80 x 80 x 30 mm
Greutate
78.2 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
230 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Pe podea
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.