Kit Starter Alarma Homematic IP

Homematic-IP - Kit Starter Alarma Homematic IP
Cod: 153348
EAN: 4047976533480
Articol:
HmIP-SK7
Livrare in 1-2
zile lucratoare
Video
949 RON TVA inclus
In stoc
Cumpara in rate
 • Punctul de acces conecteaza telefonul smartphone prin cloud-ul Homematic IP cu toate dispozitivele Homematic IP
 • Detectorul de miscare declanseaza o alarma daca miscarile sunt detectate la o distanta de pana la 12 m si un unghi de detectie de 105° (aproximativ)
 • Senzorul pentru fereastra / usa declanseaza o alarma daca se deschide o fereastra sau o usa
 • Alarma ofera semnalizare acustica si vizuala in caz de intrare prin efractie
 • Securitate sporita: Chiar daca Punctul de Acces este distrus, de exemplu de un spargator sau daca nu exista conexiune de Internet activa, sirena de alarma declanseaza in mod automat o alarma
 • Protocolul Homematic IP de inalta fiabilitate bazat pe 868 MHz
 • Securitate ridicata datorita criparii complexe AES si localizarii serverului in Germania - nu necesita date personale
 • Control vocal confortabil (de exemplu, prin Amazon Alexa sau Asistent Google)
 • Setul Starter Alarm poate fi extins intr-un sistem inteligent de acasa inteligent in orice moment, impreuna cu diferite dispozitive Homematic IP diferite
Informatii produs
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

 • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
 • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.