Statie Meteo Pro Homematic IP Smart Home

Homematic-IP - Statie Meteo Pro Homematic IP Smart Home
Cod: 151821
EAN: 4047976518210
Articol:
HmIP-SWO-PR
Livrare in 7-10
zile lucratoare
Video
  • Datele colectate despre vreme sunt afisate prin intermediul aplicatiei Homematic IP
  • Aplicatii multiple in legatura cu alte dispozitive Homematic IP - de ex. se coboara jaluzelele in caz de soare sau retragerea de copertine in caz de ploaie
  • Aplicare flexibila in zonele exterioare datorita comunicarii prin radio si functionarii pe baterii
  • Usor de instalat cu tija din otel inoxidabil durabil
  • Pentru a putea fi folosit, dispozitivul trebuie conectat cu una din centralele de control CCU3 sau cu Punctul de Acces Homematic IP
Informatii produs
Senzorul Pro de Vreme Homematic IP face parte din sistemul de casa inteligenta IP Homematic si ofera masurarea fiabila si exacta a temperaturii exterioare, a umiditatii relative, vitezei vantului, luminozitatii si orelor de soare.
 
In plus, senzorul meteo detecteaza daca si cand va fi ploaie, masoara volumul precipitatiilor si detecteaza directia vantului. Datele meteorologice sunt afisate confortabil prin intermediul aplicatiei Homematic IP. Datele meteo pot fi de asemenea, aplicate pentru declansarea diferitelor actiuni in casa inteligenta.

De exemplu, jalzelel sunt ridicate in caz de vant puternic sau copertinele sunt prelungite automat in timp ce soarele straluceste. De asemenea, notificarea automata cand ploaia incepe sa scada poate fi realizata cu senzorul de vreme. In legatura cu alte dispozitive Homematic IP, se poate realiza o gama larga de alte aplicatii / scenarii. Datorita alimentarii independente a acumulatorului, precum si a tehnologiei wireless securizate, statia meteorologica poate fi montata si fara a fi nevoie de cabluri. Se livreaza materialul de montaj, precum si tija din otel inoxidabil, de aproximativ 1,6 m.

Specificatii produs
Tip dispozitiv
Senzor vreme
Frecventa radio de lucru
868.0-868.6 MHz si 869.4-869.65 MHz
Alimentare
3 x 1.5 V LR6/mignon/AA
Interval masurare temperatura
intre -20 si +55 °C
Interval masurare umiditate
intre 1 si 99 %
Interval masurare luminozitate
intre 0 si 100,000
Interval masurare viteza vant
intre 0 si 200 km/h
Dimensiune (L x i x l ) mm
40 x 65 x 15 cm (nu include tija din otel )
Dimensiune Tija Otel (i x ø)
1.58 m x 25 mm
Greutate
1417 g ( inclusiv bateriile )
Receptie semnal in spatiu deschis
400 m
Manual instalare
Da
Elemente montare incluse in pachet
Da
Instalare
Afara
Durata viata baterii
2 ani
Interval masurare cant. precipitatii
intre 0 si 966 mm
Interval masurare directie vant
intre 0 si 355°
Interval masurare fluctuatiei vantului
intre 0 si ±146.25° C
Parerea clientilor

Spune-ne parerea ta despre acest produs. Parerea ta este importanta pentru noi!

Instalare
Firma noastra ofera servicii complete de montaj si instalare a sistemelor comercializate.
Daca doresti serviciul de montaj si instalare a sistemelor comercializate de noi, trebuie sa ne contactezi telefonic sau prin email, sa ne comunici locatia si numarul de echipamente de instalat. Firma noastra tine cont foarte mult de calitate, precum si de cerintele clientului in ceea ce priveste pretul, deoarece credem cu tarie ca intotdeauna trebuie sa existe un echilibru intre cele doua.
Echipa noastra este formata din profesionisti in domeniul echipamentelor inteligente, astfel ca procedura de instalare si montaj este una eficienta. Comunicand mereu cu tine si in functie de nevoile tale si ale familiei tale, veti decide impreuna locatia echipamentelor si perfectarea ultimelor detalii, incluzand aspectele estetice si tehnice. Suntem o echipa tanara, dar cu multi ani de experienta pe piata de profil internationala, chiar daca suntem noi pe piata romaneasca. Ne recomanda atentia pentru detalii si dorinta de comunicare eficienta.
*Echipa smartmedia nu include electricieni și instalatori, care să realizeze modificări și reparații la circuitele electrice și instalațiile sanitare ale clădirilor și spațiilor în care sunt montate produsele noastre. La cerere, putem oferi contactul unor profesioniști în domeniu, fără asumarea responsabilității asupra colaborării cu aceștia.
Instalare
Dispozitivele Fritz!Box cu un modem DSL integrat vin în trei versiuni:

 

  • Versiunea pentru piața germană folosește o interfață ISDN pentru voce și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Pentru piețele austriece și elvețiene, interfața vocală utilizează POTS tradiționale și are, de asemenea, o interfață de utilizator în limba germană.
  • Versiunea internațională are o interfață web în mai multe limbi și oferă suport pentru POTS și, de obicei, ISDN pentru voce.

 

În timp ce versiunea internațională acceptă atât cele mai comune ADSL Anexa A POTS, cât și ADSL Anexa B ISDN, versiunea germană oferă suport hardware numai pentru anexa B, care este unicul standard utilizat în Germania, cu suport suplimentar pentru Anexa J la modele mai noi. În magazinul nostru online, este menționată explicit versiunea produsului, în vederea înlăturării oricărei ambiguități.