Amplificator de retea FRITZ!Repeater 1750E (versiune Internationala)

FRITZ! WLAN Repeater 1750E oferă conexiuni fără fir rapide și stabile la viteze de până la 1300 Mbit / s în banda de 5 GHz și 450 Mbit / s în rețeaua de 2,4 GHz. Prin portul Gigabit LAN, chiar și dispozitivele de rețea fără funcție WiFi pot fi integrate în rețeaua de domiciliu. Repetorul este proiectat pentru a funcționa la orice priză comună de 230 V. Cele cinci LED-uri de intensitate a câmpului ajută la găsirea rapidă a poziției ideale pentru repetorul din casa dumneavoastră.

  • Creste gama LAN wireless in banda de 5 GHz cu pana la 1300 Mbit / s
  • Creste gama LAN wireless in banda de 2,4 GHz cu pana la 450 Mbit / s
  • Dual-band fără fir AC + N
  • Portul Gigabit LAN
  • Asigurați conexiunile cu standardul WPA2
  • Configurare rapidă și simplă datorită WPS
1300 Mbit/s
1300 Mbit/s
2.4 GHz
2.4 GHz
450 Mbit/s
450 Mbit/s
5 GHz
5 GHz
Dual Wireless
Dual Wireless
Gigabit LAN
Gigabit LAN
Mesh
Mesh
Wireless AC
Wireless AC
Receptie wireless pretutindeni
FRITZ!Repeater 1750E ofera LAN fara fir de mare viteza de pana la 1300 Mbit / s pe banda de frecventa de 5 GHz si domeniul maxim. Ca urmare, va puteti bucura de navigarea fara bare de progres, descarcari rapide si clipuri HD fara întreruperi - indiferent unde va aflati în casa dvs.
Mesh WiFi cu FRITZ!
FRITZ! Repeater 1750E accepta mesh WiFi, ceea ce inseamna ca videoclipurile, muzica si fotografiile dvs. ajung perfect în fiecare colt al casei, apartamentului sau biroului dvs. Cum functioneazã? FRITZ! dispozitivele functioneaza împreuna ca parte a unei singure retele, comunicand între ele si optimizand dispozitivele si utilizarea retelei.
 
Cu reteaua Mesh va puteti bucura de viteze mari in timp ce navigati, streaming sau jocuri. În loc sa astepti televizorul HD uluitor si muzica preferata, mass-media va va astepta.
Mesh WiFi cu FRITZ!
Instalare usoara la apasarea unui buton
FRITZ!Repeater 1750E suporta inregistrarea automata fara complicatii utilizand metoda WPS. Configurarea este completa prin apasarea unui buton: Apoi repetoarele si routerele activate WPS, precum FRITZ! Box, se conecteaza automat. Receptorul FRITZ! WLAN adopta setarile corespunzatoare LAN fara fir si este pregatit pentru operare imediat.
 
Libertatea in decizii
 
Cu portul sau LAN, repetorul integreaza chiar si dispozitive compatibile cu reteaua fara functionalitate wireless în reteaua de domiciliu. FRITZ! WLAN Repeater 1750E face acest lucru prin utilizarea semnalelor radio pentru a depasi distanta fata de router, ceea ce a necesitat instalarea unor cabluri suplimentare. si daca cablul este deja acolo, repetorul poate trece la modul de operare a podului LAN, astfel încat sa poata fi utilizat un cablu de retea existent sau un adaptor de alimentare electrica conectat la router. Acest lucru înseamna ca si distantele lungi pot fi depasite fara efort.
Instalare usoara la apasarea unui buton
Usor de operat si actualizat
De la pozitionarea ideala la canalul radio optim: Repetorul va sustine cu LED-uri, vrajitori software si o interfata clara si usor de utilizat. De asemenea, FRITZ! WLAN Repeater 1750E beneficiaza de noile caracteristici oferite în actualizarile gratuite.
 
Securitate criptata pentru reteaua ta wireless
 
FRITZ! WLAN Repeater accepta criptare securizata WPA2. Acest lucru face repetorul potrivit pentru utilizarea cu multe retele radio si cu tot felul de criptare.
Usor de operat si actualizat
Tip produs
Amplificator retea
Buton WPS
Nu
Firmware upgradabil
Da
WiFi
Da
Rata transfer date WiFi (max)
1300 Mbit/s
Securitate
WEP,WPA,WPA2,WPS
Frecventa banda 2.4 GHz
Da
Frecventa banda 5 GHz
Da
Tensiunea de intrare AC
230 V
Frecventa de intrare AC
50 Hz
Dimensiune produs (L x i x l) mm
76.5 x 125 x 62.5
Greutate
151 g
Rata transfer Ethernet LAN
10,100,1000 Mbit/s
Porturi Ethernet LAN
1
Consum energie (max)
5.5 W
Protocoale de retea de date
IPv6
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.