Placa de retea wireless FRITZ!WLAN Stick AC 430 (versiune Internationala)

  • Conectivitate wireless cu MIMO multi-user, de pana la 433 Mbit/s pe banda de 5 GHz
  • Wireless N cu o viteza de pana la 150 Mbit/s, dual-band 2,4 sau 5 GHz
  • Compatibil cu 802.11g/a (54 Mbit/s) si 802.11b (11 Mbit/s)
  • Cel mai inalt nivel de securitate wireless cu WPA2 (802.11i)
  • Stick & Surf: retea wireless fara configurare wireless
  • Software pentru monitorizarea conexiunii si adaptarea setarilor
  • Putere configurabila a emitatorului
  • Suport pentru WPS (Wi-Fi Protected Setup)
  • Se instaleaza automat in Windows 10, 8.1 si 7 
2.4 GHz
2.4 GHz
5 GHz
5 GHz
Wireless AC
Wireless AC
150 Mbit/s
150 Mbit/s
430 Mbit/s
430 Mbit/s
MU-MIMO
MU-MIMO
Smart LAN wireless de inalta calitate pentru computerul tau

FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO conecteaza computerul tau cu FRITZ!Box si alte routere wireless prin WiFi inteligent si inovator. Stickul WLAN se transmite pe frecventa de 2,4 sau 5 GHz dupa cum este necesar. Datorita noii tehnologii MIMO pentru mai multi utilizatori, datele pot fi partajate simultan cu diferite dispozitive. Capacitatea intregii retele wireless LAN este utilizata mai eficient, mai ales atunci cand sunt active simultan mai multe dispozitive. 

WiFi inovator pe portul USB
Sistemul FRITZ!WLAN Stick AC 430 MU-MIMO este ideal in combinatie cu routerele care suporta MIMO multi-user, cum ar fi FRITZ!Box 7590, 7580. Datorita noilor tehnologii, datele ajung la destinatia lor flexibila pe frecventa optima LAN wireless. In acest fel, resursele WiFi sunt folosite si mai eficient atunci cand mai multe dispozitive transmit simultan. Stick-ul permite transmiterea rapida si sigura a datelor cu o viteza de pana la 433 Mbit/s. Folosind cea mai recenta tehnologie radio, viteza si raza de acoperire sunt modernizate.
 
Compatibil cu toate routerele wireless
 
Stickul FRITZ!WLAN este potrivit pentru utilizarea cu toate routerele wireless si prin urmare va conecteaza computerul cu retelele wireless intr-o maniera simpla. Alaturi de noul standard Wireless AC, suporta toate standardele wireless comune, benzile de frecventa si protocoalele de criptare.
WiFi inovator pe portul USB
Conectat in cel mai scurt timp, oriunde te afli
Cu tehnologia AVM Stick & Surf, nu trebuie sa configurati nicio setare daca utilizati stickul FRITZ!WLAN cu o cutie FRITZ!Box. Introduceti pur si simplu stickul FRITZ!WLAN in portul USB al routerului FRITZ!Box si apoi in computer. Stick-ul are automat setarile wireless corecte si sunteti gata sa incepeti navigarea.
 
Instalare simpla in cateva secunde
 
Stickul FRITZ!WLAN suporta de asemenea, WPS pentru o conexiune wireless sigura chiar si cu dispozitive wireless de la alti producatori. Odata introdus in portul USB al computerului, dispozitivul FRITZ!WLAN Stick AC 430 se instaleaza singur - astfel incat nu este nevoie de un CD cu drivere.
Conectat in cel mai scurt timp, oriunde te afli
Tip produs
Placa de retea wireless
Buton WPS
Nu
Firmware upgradabil
Da
WiFi
Da
Standarde WiFi
802.11g
Rata transfer date WiFi (max)
433 Mbit/s
Frecventa banda 2.4 GHz
Da
Frecventa banda 5 GHz
Da
Dimensiune produs (L x i x l) mm
20 x 10 x 60 mm
Greutate
99,8 g
Protocoale de retea de date
IPv6
Protocol WiFi
802.11g
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.