Aplicatia FRITZ!App Media

Cu ajutorul aplicatiei FRITZ!App Media, dispozitivul tau Android poate accesa fisierele stocate in FRITZ!Box sau de pe USB sau computere conectate. De asemenea, FRITZ!App Media transforma dispozitivul tau Android intr-o telecomanda pentru reteaua ta de domiciliu, permitandu-ti sa redai fisiere media pe un televizor sau un sistem stereo cu retea.
  • Controleaza continutul media de pe FRITZ!Box, dispozitive de stocare USB si servere media UPnP
  • Redai direct concinut media pe telefonul Android
  • Redai continut media pe dispozitive de redare compatibile cu reteaua (UPnP / DLNA), cum ar fi televizoare inteligente, receptoare, Chromecast, playere Blu-ray etc.
Android
Android
Aplicatia FRITZ!App Media
Acces direct la muzica, videoclipuri si fotografii
Cu FRITZ!App Media, poti sa redai sau sa vizualizezi direct muzica, imaginile si videoclipurile digitale pe dispozitivul tau Android daca este conectat la routerul FRITZ!Box prin intermediul retelei LAN fara fir. Continutul media este disponibil prin intermediul serverelor media UPnP (universal plug and play), cum ar fi routerul FRITZ!Box sau PC-uri cu cele mai recente versiuni de Windows.
 
Telecomanda multimedia in reteaua ta de domiciliu
 
Daca ai in reteaua de domiciliu un televizor sau sistem stereo cu retea activata, poti selecta dispozitivul de redare dorit prin telefonul smartphone Android, facandu-l o telecomanda universala care controleaza fie televizorul, fie sistemul stereo sau pentru a asculta muzica stocata pe un hard disk conectat la la routerul FRITZ!Box sau de pe PC.
Acces direct la muzica, videoclipuri si fotografii
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.