Priza inteligenta de interior / exterior FRITZ!DECT 210 (versiune Internationala)

  • Priza inteligenta de interor / exterior pentru reteaua de domiciliu
  • Controleaza alimentarea curenta de pana la 3450 W la dispozitivele conectate automat sau manual
  • Masurati si inregistrati consumul de energie pentru a economisi costurile
  • Potrivit pentru temperaturi ambientale de la -20 ° C la + 40 ° C
  • Controlati priza cu un PC, notebook, FRITZ!Fon, smartphone sau tableta - chiar si de la distanta prin Internet
  • Integrarea in reteaua de domiciliu prin DECT - criptata si sigura
Power outlet
Power outlet
Splash protection
Splash protection
Switch & measure
Switch & measure
Retea de domiciliu si gradina
Conectarea la reteaua ta de domiciliu in afara casei: Cu priza inteligenta pentru exterior puteti controla aparatele de gradina cu ajutorul unui deget, puteti masura consumul de energie si puteti crea programe automate de pornire / oprire a aparatelor tale de gradina.
Gradina ta smart
Cu FRITZ!DECT 210 poti beneficia de functiile Smart Home chiar si in afara casei tale: Accesati priza prin intermediul FRITZ!App Fon, pe PC, tableta sau smartphone. Desigur, acest lucru functioneaza, de asemenea, din alta parte prin Internet sau prin aplicatia MyFRITZ!App, astfel puteti urmari totul atunci cand comutarea este automatizata si iti ramane mereu controlul aparatelor tale: creaza programe unice, zilnice sau saptamanale sau seteaza comutarea aleatorie.
 
Inregistrarea energiei si protectia impotriva stropilor
 
FRITZ!DECT 210 ofera protectie impotriva stropirii si este astfel perfect echipat pentru a fi utilizat in zonele exterioare sau in baie. Priza poate manipula picaturile de ploaie la fel de bine ca fluctuatiile puternice ale temperaturii: FRITZ!DECT 210 functioneaza fara probleme la orice temperatura intre -20 ° si + 40 ° C. Una dintre functiile sale este inregistrarea energiei consumate de consumatorii conectati cum ar fi aparatele tale de gradina si astfel poti monitoriza consuml de energie a acestora.
Gradina ta smart
Toate informatiile le primesti prin e-mail
Poate ca doresti sa tii cont de consumatorii de acasa, in timp ce esti acasa sau esti plecat. Lasa FRITZ!Box sa iti trimita analiza consumului de energie prin e-mail. Astfel vei primi in mod regulat toate informatiile privind consumul de energie si starea de pornire / oprire a dispozitivelor prin e-mail.
 
Gata intr-o clipa
 
Nimic nu este mai usor decat pornirea prizei FRITZ! DECT 210: Apasa butonul DECT de pe routerul FRITZ!Box pentru a inregistra priza inteligenta cu reteaua ta de domiciliu. Setarile individuale sunt configurabile in interfata cu utilizatorul routerului FRITZ!Box.
Toate informatiile le primesti prin e-mail
Tehnologie de conectare
Wireless
Tip antena
Integrata
Indicator LED
Da
Greutate
207 g
Priza incorporata
Da
Tip produs
Priza inteligenta
Controlabil din telefon
Da
Include baterii
Nu
Interval de temperatura
-20 ° C la + 40 ° C
Dimensiune ( L x i x l) mm
65 x 127 x 36 mm
Manual de instalare
Da
Montare
Interior sau Exterior
Raza semnal exterior (max)
300 m
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.