Priza Inteligenta FRITZ!DECT 200 (versiune Internationala)

  • Priza cu comutare inteligenta
  • Controleaza alimentarea cu energie a dispozitivelor in mod automat sau manual
  • Masoara, inregistreaza si analizeaza consumul de energie
  • Control prin PC, notebook, smartphone sau tableta- chiar si de la distanta prin Internet si prin aplicatie
  • Integrate in reteaua de domiciliu prin DECT - criptat si securizat
Comutare manuala convenabila
Chiar si mai comod pentru reteaua ta de domiciliu: prin intermediul conectorului inteligent, nu s-ar putea mai usor sa pornesti / opresti aparatele prin FRITZ! Fon, PC, tableta sau smartphone. Si, desigur, poti chiar sa faci acest lucru atunci cand esti afara sau plecat de acasa prin intermediul internetului sau al aplicatiei gratuite MyFRITZ!App.
Faceti schimbarea!
FRITZ!DECT 200 ofera o gama larga de optiuni automate de comutare: poti programa FRITZ!DECT sa porneasca / opreasca aparatul o data pe zi sau zilnic, in zilele saptamanii, in mod regulat sau la intamplare. Sau poti utiliza Google Calendar pentru a seta cand aparatele trebuie sa fie pornite si oprite. Functia de rasarit / apus de soare comuta automat dispozitivele pornind / oprind dispozitivele la rasarit si la apus.
 
Include monitorizarea energiei
 
FRITZ!DECT 200 nu doar porneste / opreste dispozitivele, ci masoara si consumul de energie al aparatelor conectate. Poti vedea puterea curenta in wati si tensiunea in volti si poti evalua, de asemenea, consumul de energie pe ora, zi, luna si an in kWh dupa care poti face calculul in RON.
Faceti schimbarea!
Toate informatiile sunt trimise prin e-mail
Poate doresti sa pastrezi atentia asupra aparatelor de uz casnic chiar si atunci cand te aflati afara sau plecat de acasa, caz in care poti alege sa iti trimiti evaluarea energetica prin intermediul e-mail-ului din FRITZ!Box. In acest fel, vei primi in mod regulat toate informatiile privind consumul de energie si starea de pornire / oprire a aparatelor tale individuale prin e-mail.
 
Gata in cateva secunde
 
Nu este ceva mai simplu decat sa pornesti aparatul FRITZ!DECT 200: apasa butonul "DECT" de pe routerul FRITZ!Box pentru a inregistra priza inteligenta cu reteaua ta de domiciliu. Poti configura setarile individuale prin interfata de utilizator FRITZ!Box.
Toate informatiile sunt trimise prin e-mail
Tehnologie de conectare
Wireless
Tip antena
Integrata
Indicator LED
Da
Greutate
134 g
Priza incorporata
Da
Manual de instalare
Da
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.