Termostat inteligent FRITZ!DECT 301 (versiune Germana)

  • Controlul inteligent al caloriferului / radiatorului pentru reteaua de domiciliu
  • Gestioneaza temperatura camerei in mod automat si precis
  • Ajuta la economisirea energiei si reduce costurile de incalzire cu pana la 30%
  • Controlati termostatul cu un PC, notebook, FRITZ!Fon, smartphone sau tableta - chiar si de la distanta prin Internet si aplicatia MyFRITZ!App
  • E-hartie, se numeste tehnologia de afisare pentru o buna vizibilitate
  • Integrare sigura in reteaua de domiciliu prin DECT ULE
  • Update prin actualizari automate
 
Incalzirea casei se face mult mai usor

FRITZ! DECT 301 iti incalzeste casa cu o simpla atingere a butonului. Datorita administrarii simple prin intermediul telefonului inteligent, tabletei sau PC-ului, iti poti mentine casa la o temperatura confortabila chiar si in timp ce te afli la servici sau plecat in concediu. Afisajul economic de tip e-paper cu fontul taiat imbunatateste lizibilitatea si simplifica setarile manuale.

Configurare usoara
Poti integra FRITZ!DECT 301 in reteaua ta de domiciliu in cateva minute: introduci bateriile, apesi butonul DECT pe routerul tau FRITZ!Box pentru a te conecta si apoi montezi termostatul pe calorifer si ai terminat! Dispozitivul este inclus in siguranta in reteaua ta de domiciliu prin DECT ULE.
 
Economisesti energie
 
Cu un program reglabil in functie de necesitatile tale individuale, poti defini exact momentul si cantitatea de incalzire necesara. In acest fel, nu vei economisi doar energie, ci vei reduce costurile de incalzire cu pana la 30%.
Configurare usoara
Manipularea convenabila de oriunde te-ai afla
Doresti sa reglezi temperatura in ciuda programarii deja configurate? Nici o problema! Este posibil sa reglezi temperatura in orice moment, pur si simplu utilizati FRITZ!Fon sau tableta / PC-ul. In plus, termostatul caloriferului are un buton pentru schimbarea manuala a temperaturii camerei. Cand esti departe poti utiliza aplicatia gratuita MyFRITZ!App pentru a transforma smartphone-ul intr-o telecomanda pentru termostat. De asemenea, poti accesa setarile prin Internet.
 
Actualizari automate
 
La fel ca pentru toate produsele actuale FRITZ!, AVM ofera de asemenea, actualizari gratuite, automate pentru FRITZ!DECT 301. Acestea includ functii noi, imbunatatiri si functii noi de securitate.
Manipularea convenabila de oriunde te-ai afla
Manual de instalare
Da
Dimensiune ( L x i x l) mm
53 x 87 x 52 mm
Interval de temperatura
0 - 50 °C
Numar baterii
2
Tip baterie
AA
Include baterii
Da
Controlabil din telefon
Da
Tip produs
Termostat Smart
Priza incorporata
Nu
Greutate
143 g
Indicator LED
Da
Tip antena
Integrata
Tehnologie de conectare
Wireless
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.