Amplificator retea FRITZ!Powerline 1240E WLAN Set (versiune Internationala)

Cu setul FRITZ! Powerline 1240E, poti integra cu usurinta dispozitivele tale de retea in reteaua de domiciliu prin prizele de curent. Cu LAN gigabit de mare viteza, poti atinge viteze de pana la 1200 Mbit / s, fara a fi necesar un cablu suplimentar. Datorita unei retele radio integrate, chiar si dispozitivele fara conexiune prin cablu au acces la retea.
  • Retea simpla prin priza electrica
  • Nu este nevoie de cabluri suplimentare
  • Ultimul standard de alimentare cu pana la 1200 Mbit / s
  • Extinde reteaua wireless a router-ului FRITZ! Box prin intermediul cablajului electric
  • Wireless N cu o viteza de pana la 300 Mbit / s
  • Ofera un port LAN gigabit
  • Disponibil ca set cu FRITZ!Powerline 1000E
O combinatie ideala de LAN fara fir si Powerline
Prin combinarea celei mai noi tehnologii powerline cu LAN fara fir, setul FRITZ!Powerline 1240E este modalitatea perfecta de ati extinde reteaua existenta. FRITZ! Powerline iti conecteaza dispozitivele prin WiFi si extinde reteaua radio a routerului FRITZ! Box asupra cablului electric in cel mai scurt timp. Te poti bucura de aplicatii multimedia fara conexiune prin cablu in reteaua ta de domiciliu si navighezi in mod flexibil cu ajutorul PC-urilor, tabletelor si smartphone-urilor.
Mesh WiFi cu FRITZ!
FRITZ! Powerline 1240E accepta mesh WiFi, ceea ce inseamna ca videoclipurile, muzica si fotografiile dvs. ajung fara probleme la fiecare colt al casei, apartamentului sau biroului dvs. Cum functioneaza? Dispozitivele FRITZ! functioneaza impreuna ca parte a unei singure retele, comunicand intre ele si optimizand dispozitivele si utilizarea retelei.
 
Cu reteaua Mesh va puteti bucura de viteze mari in timp ce navigati, streaming sau jocuri. in loc sa astepti ca televizorul si muzica preferata, sa te astepte.
Mesh WiFi cu FRITZ!
Mai mari rate de transmisie prin intermediul prizei de alimentare
Multumita setului FRITZ! Powerline 1240, fiecare priza din casa ta devine un port de retea potential de mare viteza. Poti trimite datele tale. prin cablurile electrice in reteaua de domiciliu, in siguranta si la viteza gigabit.
 
Interval crescut pentru retea
 
Tehnologia avansata de alimentare nu numai ca ofera viteze mai mari de transmisie, dar ofera si o gama mai mare. Prizele de pe marginea zonei de receptie beneficiaza in special de puterea de transmisie ridicata si stabila.
Mai mari rate de transmisie prin intermediul prizei de alimentare
Implementare versatila
Setul FRITZ! Powerline 1240E conecteaza componentele retelei de domiciliu la o retea LAN gigabit puternica. in afara de PC, smartphone, imprimanta, consola de jocuri si stereo, aplicatii sofisticate de banda larga precum stocarea in retea, Internet TV si streaming video 3D si 4K beneficiaza, de asemenea, de conexiunile rapide de banda larga. Chiar si dispozitivele fara conexiune prin cablu au acces la retea prin LAN fara fir.
 
Usor si plin de optiuni
 
Conecteaza dispozitivele criptate in siguranta si sunt gata de functionare la apasarea unui buton. Poti integra in mod similar adaptoarele si dispozitivele de retea FRITZ! Powerline in reteaua ta de domiciliu. Pe interfata browserului poti sa actualizezi dispozitivele powerline si sa ajustezi setarile pentru caracteristici LAN, WiFi, Powerline si comoditate, cum ar fi cronometrul LAN fara fir sau accesul clientilor.
Implementare versatila
Flexibil datorita compatibilitatii descendente
Desigur, setul FRITZ! Powerline 1240E este compatibil cu adaptoarele standardelor vechi. Poti chiar utiliza dispozitivul powerline cu modele de 200 Mbit / s sau 500 Mbit / s pentru a extinde limitele retelei de domiciliu.
 
Mai mult consum fara consum de energie
 
Setul FRITZ! Powerline 1240E este mai puternic decat modelele precedente FRITZ! Powerline, dar ofera totusi un consum redus de energie.
Flexibil datorita compatibilitatii descendente
Rata de tranfer maxima a datelor
1200 Mbit/s
Port Ethernet LAN
Da
WiFi
Da
Standarde de retea
IEEE 802.11b,IEEE 802.11g,IEEE 802.11i,IEEE 802.11n
Tip stecher
Tip F
Priza incorporata
Nu
Tip interfata Ethernet LAN
Gigabit Ethernet
Rata de transfer Ethernet LAN (mbs)
10,100,1000 Mbit/s
Porturi Ethernet LAN (RJ-45)
1
Standard PowerLine
HomePlug AV2
Securitate
128-bit AES,WPA2,WPS
Suport QoS
Da
Tehnologie Plug-and-Play
Nu
Consum mediu energie
5 W
Consum energie in stand-by
1 W
Tensiunea de intrare AC
230 V
Frecventa de intrare AC
50 Hz
Accepta sisteme de operare Windows
Da
Dimensisune ( L x i x l ) mm
67 x 114 x 27 mm
Greutate produs
140 g
Manual de instalare
Da
Cantitate pe pachet
2 BUC
Tehnologia de cablare
10BASE-T,100BASE-T,1000BASE-T
Standard WiFi
Wi-Fi 4 (802.11n)
Alte Standarde WiFi
802.11b,802.11g,Wi-Fi 4 (802.11n)
Ratele de transfer date WLAN
11,54,300 Mbit/s
Inclus cablu LAN
Da
Premii Fritz!
Rapoartele independente de testare confirma, in mod repetat, calitatea exceptionala a produselor FRITZ! Ca urmare, pana in prezent, am obtinut mai mult de 1000 de premii.